Hoppenbrouwers Techniek Dongen Hoppenbrouwers Techniek Dongen

Hoppenbrouwers Techniek Dongen

Hoppenbrouwers Techniek Dongen is met elf zelfsturende projectteams actief in de markt en voert de werkzaamheden uit binnen de marktsegmenten Utiliteitsbouw (onder andere logistieke huisvesting en productiehuisvesting), Zakelijke Markt (bedrijfspanden en kantoren), Retail ((groot)winkelpanden) en Luxe Woningbouw.  Met de technische specialismes Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiliging, Inspectie en Onderhoud en Domotica is Hoppenbrouwers Techniek Dongen van alle markten thuis. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie- en servicewerkzaamheden denken onze medewerkers graag met de klant mee om zijn behoeften duidelijk te krijgen en een hierbij passende technische oplossing aan te bieden. Hoppenbrouwers Techniek Dongen is de derde vestiging van het bedrijf. In 2015 gingen Van Loon Elektro en Hoppenbrouwers Techniek samen en was de vestiging in Dongen een feit. De dagelijkse leiding is in handen van vestigingsdirecteur René van Loon en vestigingsleider Freddy van Peer.

In 1981 begonnen René van Loon en zijn vrouw Fanny een elektronicawinkel in Dongen. De winkel groeide snel en vanuit klanten kwam steeds vaker de vraag om naast de levering van wit- en bruingoed ook de bijbehorende installatie te verzorgen. Zo startte het installatiebedrijf. Na tien jaar kozen René en Fanny ervoor om het bedrijf te splitsen en het installatiebedrijf verder uit te bouwen. Met succes! Van Loon richtte zich tot 2015 met ongeveer 65 medewerkers op elektrotechniek, beveiliging en telecommunicatie. Op zoek naar een manier om met zijn bedrijf sterk de toekomst in te gaan vond René van Loon een partner in Hoppenbrouwers Techniek. In oktober 2015 gingen Van Loon en Hoppenbrouwers samen. Het 35-jarig bestaan van Van Loon en de naamsomzetting naar Hoppenbrouwers Techniek werden feestelijk gevierd in april 2016.

Groeiende vestiging
De derde vestiging van Hoppenbrouwers Techniek ontwikkelt zich in rap tempo! De tak telecommunicatie werd in 2016 overgedragen aan Féju Groep in Udenhout. Met de overname van de klanten van Ansiet Warmteservice in 2017 werd werktuigbouwkunde aan het dienstenpakket toegevoegd. De komende jaren willen we als vestiging blijven groeien. We zoeken de uitbreiding van ons klantenbestand met name ten westen van Dongen, in de omgeving Oosterhout en Breda. Ook hier willen we bekend komen te staan als de beste totaalinstallateur.

Klanten ontzorgen, medewerkers ontwikkelen
Hoppenbrouwers Dongen wil haar klanten zo goed mogelijk ontzorgen. We denken mee en verplaatsen ons in de klant en zijn wensen en behoeftes. Tegelijkertijd richten we ons op de ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden hen veel vrijheid en ruimte om te kunnen groeien. Ook begeleiden we onze medewerkers bij het invulling geven aan de verantwoordelijkheden die horen bij onze open en platte organisatiestructuur. Binnen onze vestiging staan de teams centraal en heeft elke medewerker zelf invloed op zijn eigen werksituatie. Op deze wijze werken we dagelijks aan een hoge medewerkerstevredenheid.  Een tevreden medewerker zorgt tenslotte voor tevreden klanten!

Lokaal betrokken
Hoppenbrouwers Techniek Dongen is diep geworteld in Dongen. René van Loon is als voormalig eigenaar van de vestiging een bekend gezicht in de regio. En ook veel medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek Dongen komen uit de omgeving. Hoppenbrouwers Techniek is betrokken bij Dongen en steunt lokale initiatieven, evenementen en verenigingen. Zo zijn we bijvoorbeeld hoofdsponsor van VV Dongen en zijn we betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven die binnen de gemeente Dongen worden ontplooid.