Hoppenbrouwers Techniek Deurne Hoppenbrouwers Techniek Deurne

Hoppenbrouwers Techniek Deurne

Hoppenbrouwers Deurne beschikt over de specialismes Utiliteit en Woningbouw, Industriële Automatisering, Panelenbouw, Duurzame Energie, Inspectie en Onderhoud en Beveiliging. De vestiging is in 1987 opgericht onder de naam Van Bussel Elektrotechniek B.V. Later veranderde de naam in EVB Electrical SyStems B.V. In mei 2015 ging EVB verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek, als tweede vestiging van het bedrijf. Begin 2017 nam Hoppenbrouwers Deurne Electro van Hoof over.

Jos van Bussel begon Van Bussel Elektrotechniek B.V. samen met zijn vrouw Annemie. Thuis in de schuur startten de twee met het maken van besturingspanelen. EVB richtte zich voornamelijk op panelenbouw, industriële automatisering en utiliteit. Ook konden klanten bij het bedrijf terecht voor het beheer en onderhoud van hun elektrotechnische installaties, inspectie en service. In mei 2015 ging EVB verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Begin 2017 nam Hoppenbrouwers Electro van Hoof uit Deurne over. Electro van Hoof was gespecialiseerd in utiliteit en woningbouw, een discipline dat bij Hoppenbrouwers Deurne nog in de kinderschoenen stond. Ook eigenaar Martien van Hoof maakte de overstap naar Hoppenbrouwers. Hij werd projectleider Utiliteit en Woningbouw. In januari 2018 nam Martien het stokje over van Jos van Bussel als vestigingsleider.

Bouwen aan de toekomst
Hoppenbrouwers Deurne heeft grote plannen voor de toekomst. De komende jaren willen we de afdeling Utiliteit en Woningbouw binnen de vestiging laten groeien en ons werkgebied uitbreiden richting Helmond en Venray. De afdeling Industriële Automatisering krijgt een boost om de komende jaren weer op te kunnen bloeien. Ook willen we de klantenkring van onze afdeling Panelenbouw uitbreiden en hopen we een zelfstandig team Beveiliging toe te kunnen voegen aan onze organisatie.

Eigen praktijkschool
Sinds enkele jaren beschikt Hoppenbrouwers Deurne over een eigen praktijkschool onder leiding van twee praktijkbegeleiders. Met het opleiden van monteurs zit het dus wel goed! Samen met de variëteit aan specialismes en het feit dat Hoppenbrouwers Deurne beschikt over een eigen afdeling Panelenbouw, maakt dit ons een interessante vestiging voor leerlingen met ambitie in de installatietechniek!

Betrokken bij Deurne
Hoppenbrouwers Deurne is betrokken bij haar omgeving. We hebben goed contact met lokale ondernemers en sponsoren diverse verenigingen en clubs, zoals de jeugd van SV Deurne en de hardloopvereniging. We zijn ook betrokken bij diverse lokale sportevenementen, zoals de wielervierdaagse.