Waar techniek leeft

Een duurzame omgeving

Groener, duurzamer, toekomstbestendiger: zaken waar wij ons hard voor maken en met passie aan werken. Zo pleiten we voor energielabel A+ voor kantoren en werken we aan installaties die jaren meegaan. We leggen zonnepanelen, zonneparken en denken mee in duurzame installaties en oplossingen. Allemaal voor een leefbare wereld. Want techniek is leven.

Duurzaamheid en innovatie

Innovaties en duurzaamheid gaan volgens ons hand in hand. De zonnepanelen op je dak zorgen voor stroom en zijn enorm groen. Een warmtepomp laat het energielabel van het pand stijgen. En zelfs simpele ledverlichting bespaart al tachtig procent stroom ten opzichte van een gloeilamp. Allemaal resultaten van slimme technische ontwikkelingen. Hiermee kun jij flinke stappen zetten in verduurzamen.

Download het E-book

Grote stap op gebied van duurzaamheid

Bij de Efteling installeerde Hoppenbrouwers 12.000 zonnepanelen op het parkeerterrein. Hierdoor wordt er tot wel 20 procent van het energieverbruik zelf opgewekt. Met de komst van deze zonnepanelen zet de Efteling een grote stap op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk de video

Samen gaan we voor A+

Als het aan de overheid ligt, hebben alle bedrijfspanden minimaal energielabel C. Sommige bedrijven hebben dat label nu al en zijn dus klaar voor de toekomst Als je het ons vraagt, zouden bedrijfspanden met gemak richting energielabel A+ kunnen. En al helemaal als ze C al hebben bereikt! Wij zijn altijd actief op zoek naar mogelijkheden om dat betere energielabel te behalen. We denken proactief mee en adviseren klanten erover. Alleen zo worden we klimaatbestendig.

 

 

Duurzaam adviesgesprek

Investeren in het verduurzamen van je huis? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Door te kiezen voor een adviesgesprek bekijken we je persoonlijke wensen en jouw woonsituatie. Zo komen we met een passend aanbod.

Maak een afspraak

Ontvang onze nieuwsbrief