Domotica Domotica werktuigbouwkunde

Slim huis met domotica

Switch met één druk op de knop van functionele naar sfeerverlichting als de avond valt. Heb geen omkijken naar de zonwering, omdat die automatisch wordt geactiveerd als de zon schijnt. En voel je altijd veilig met het beveiligingssysteem dat je op afstand in- en uitschakelt. Verander met de domotica van Hoppenbrouwers Techniek jouw woning naar een slim huis en ervaar het gemak. 

Eindeloze mogelijkheden

Een slim huis is van alle gemakken voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos: van eenvoudig en doeltreffend tot hightech met eindeloos veel opties. Wij maken hoge kwaliteit systemen in huis op het gebied van verlichting, verwarming, beveiliging en zonwering. Voor nieuwbouw en renovatie. Verbeter daarmee de kwaliteit van wonen en leven, bespaar jezelf tijd en ervaar minder zorgen.  

Slim huis op maat

Wil jij op afstand elektrische apparaten bedienen, zodat je vanaf de bank koffie kan zetten? Owil jij altijd een aangenaam binnenklimaat dankzij een slimme verwarming? Wij luisteren graag naar jouw wensen, adviseren de beste oplossing en leveren maatwerk. En wanneer er onderhoud nodig is of er storingen zijn, staan wij bij je op de stoep. Zo kan jij écht zorgeloos genieten van jouw slimme huis.

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Frans van Schutterhoef

Voordelen van een slim huis

Gemak en luxe
Tijd besparen
Minder zorgen