24-uurs servicedienst

24-uursstoringsdienst: de oplossing voor iedere storing

Een storing aan een installatie kan grote gevolgen hebben. De computer, vloerverwarming of klimaatinstallatie werkt niet meer of de productielijn staat stil. In dit soort gevallen kan je altijd onze servicedienst bellen, ook als je buiten kantoortijden hulp nodig hebt.

Bel bij storingen de vestiging waarmee je contact hebt. Buiten kantoortijden kun je bellen of gebruik maken van ons storingsformulier.

Wanneer het jou uitkomt

Soms is het onhandig als onze monteurs tijdens kantoortijden langskomen. Omdat je dan de productie stil moet leggen bijvoorbeeld of omdat het werk te veel overlast geeft. In dat geval passen we ons aan en komen we op een moment dat het wél uitkomt. En is de klus aan het eind van de werkdag nog niet geklaard? Dan werken we gewoon nog even door.

Altijd op de hoogte

Onze monteurs hebben veel ervaring en een brede technische kennis. Heb je Hoppenbrouwers al eens ingeschakeld voor een project? Dan profiteer je van een extra voordeel. Omdat we projecten na oplevering overdragen aan onze servicedienst, zijn onze monteurs namelijk volledig op de hoogte van de situatie. Zo kunnen ze jou nóg sneller helpen.