Overspanningsbeveiliging Overspanningsbeveiliging

Voorkom overspanning van elektrische apparaten

Elektrische apparatuur is heel gevoelig voor overspanning: wanneer er een hogere spanning binnenkomt dan de nominale spanning waarvoor het apparaat ontworpen is. Bij overspanning raakt een apparaat of installatie vaak onherstelbaar beschadigd. Meestal wordt overspanning veroorzaakt door blikseminslag. En niet alleen bij directe inslag, ook bij een blikseminslag in de omgeving kan overspanning uw gebouw binnenkomen.

Verzekeringsmaatschappijen

Vooral verzekeringsmaatschappijen hechten waarde aan overspanningsbeveiliging. Om bij overspanning aanspraak te maken op vergoeding van de verzekering, is een overspanningsbeveiliging aan te raden. Deze moet ook periodiek gecontroleerd worden op een juiste werking.

Beter beveiligd met Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers plaatst graag een overspanningsbeveiliging, die overspanning afleidt naar aarde. Alle apparaten zijn zo beter beschermd. Ook voor onderhoud van de overspanningsbeveiliging ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem gerust contact op met onze inspectie afdeling. Of vraag hieronder direct en vrijblijvend meer informatie aan.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas van Roozendaal - Technisch adviseur

Vraag direct meer informatie aan