Nieuwe installaties volgens NEN 1010 norm NEN1010

Bij het installeren van een nieuwe elektrotechnische installatie of een uitbreiding daarvan, komt altijd de NEN 1010 aan bod. Voor de Hoppenbrouwers Techniek installateurs niet meer dan vanzelfsprekend. Deze productnorm is vaak niet alleen belangrijk voor de verzekering, maar ook om de veiligheid van de installaties te garanderen.

Dit geeft de NEN 1010 aan

De NEN 1010 geeft bepaalde eisen voor het ontwerp en de aanleg van de elektrische installaties. Daardoor weet jij dat je een bedrijfszekere installatie krijgt, dat er geen gevaar bestaat voor een elektrische schok en dat er geen brandrisico is. Je vindt bepaalde onderdelen van de NEN 1010 in het bouwbesluit terug.

Installeren conform NEN 1010

De monteurs van Hoppenbrouwers installeren elektrotechnische installaties altijd conform de NEN 1010 norm. Maar ook als de installatie is geïnstalleerd door een andere partij, kunnen wij deze inspecteren volgens NEN 1010. Na de inspectie ontvang je een verklaring met een bevestiging dat jouw installaties aan de norm voldoen.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas van Roozendaal - Technisch adviseur