Conditiemeting van uw installaties

Conditiemeting van uw installaties

Een conditiemeting geeft u inzicht in de toestand van uw installaties en in de onderhoudskosten die u mag verwachten. De resultaten van deze meting vormen een praktische basis voor de (meerjaren)begroting van uw elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties.

Inspectie met voorspellende waarde

Tijdens een conditiemeting bepalen we van ieder onderdeel van uw installatie de actuele conditie. Die zetten we af tegen de gewenste conditie. Zo bepalen we of er onderhoud nodig is. Ook kunnen we verwachte veroudering en slijtage voorspellen. Deze informatie dient als basis voor een onderbouwd onderhoudsplan. Door het juiste onderhoud toe te passen, kunt u de levensduur van uw installaties verlengen.

Heldere rapportages

De uitkomsten van de inspectie leggen we vast in heldere rapportages. Hoe wij het rapport opstellen, overleggen we altijd met u. Dat kan per jaar, per 10 jaar, per 25 jaar, maar ook op kwaliteitsniveau, op soort onderhoud, op hoofdlijnen of op detail. Gebreken of bijzonderheden verduidelijken we met een foto als u dat fijn vindt. We richten het rapport zo in dat het voor u werkbaar is en u het kunt gebruiken in uw meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Een betrouwbare partner

Hoppenbrouwers inspecteert op basis van NEN-2767. Na een conditiemeting weet u precies waar u aan toe bent met uw installatie. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw installaties kunnen doen? Neem dan contact op met de inspectie afdeling. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een conditiemeting.

Specialist Inspecties Anton van Mensfoort

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Anton van Mensfoort - Technisch Adviseur