Conditiemeting van jouw installaties Conditiemeting van jouw installaties

Krijg inzicht met een conditiemeting

Een conditiemeting geeft je inzicht in de toestand van jouw installaties en in de onderhoudskosten die je mag verwachten. De resultaten van deze meting vormen een praktische basis voor de (meerjaren)begroting van de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties.

Inspectie met voorspellende waarde

Tijdens een conditiemeting bepalen we van ieder onderdeel van jouw installatie de actuele conditie. Die zetten we af tegen de gewenste conditie. Zo bepalen we of er onderhoud nodig is. Ook kunnen we verwachte veroudering en slijtage voorspellen. Deze informatie dient als basis voor een onderbouwd onderhoudsplan. Door het juiste onderhoud toe te passen, kun je de levensduur van jouw installaties verlengen.

Heldere rapportages

De uitkomsten van de inspectie leggen we vast in heldere rapportages. Hoe wij het rapport opstellen, overleggen we altijd met jou. Dat kan per jaar, per 10 jaar, per 25 jaar, maar ook op kwaliteitsniveau, op soort onderhoud, op hoofdlijnen of op detail. Gebreken of bijzonderheden verduidelijken we met een foto als je dat fijn vindt. We richten het rapport zo in dat het werkbaar is en je het kunt gebruiken in het meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Een betrouwbare partner

Hoppenbrouwers inspecteert op basis van NEN-2767. Na een conditiemeting weet je precies waar je aan toe bent met jouw installatie. Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw installaties kunnen doen? Neem dan contact op met de inspectie afdeling. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een conditiemeting.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas van Roozendaal - Technisch adviseur