Voeding- en genotsmiddelen industrie

Voeding- en genotsmiddelen industrie

Automatiseren van processen in de Food sector

Consumenten en overheid stellen hoge eisen aan de voedings- en genotsmiddelenindustrie. Bij het automatiseren van uw processen zoekt u daarom niet alleen een specialist in procesautomatisering, maar ook iemand die de branche kent. Hoppenbrouwers kan u met een groot team aan specialisten en door haar jarenlange ervaring in de voeding- en genotsmiddelen industrie helpen bij uw vraagstuk.

 

Veranderende normen

Hoppenbrouwers helpt u te voldoen aan de snel veranderende eisen in de voedings- en genotsmiddelenindustrie. We zijn vertrouwd met wetten en regels, zoals de HACCP-normeringen, en zijn flexibel. Met Hoppenbrouwers bent u verzekerd van continuïteit en beschikt u over genoeg managementinformatie.

 

Technieken

Wij ontwerpen en implementeren industriële automatisering en MES-oplossingen. We werken met de nieuwste technieken en we geloven in het continue verbeteren van processen. Methodes zoals Lean en Overall Equipment Effectiveness (OEE) kunnen helpen bij de efficiency van uw bedrijf. Door middel van OEE kunnen we doelgerichte metingen uitvoeren om de oorzaken van verliezen of stilstand van uw machine- of productielijn inzichtelijk maken.

 

We bieden u een volledig pakket aan diensten waarmee we projecten volledig turn-key kunnen realiseren. Dit doen we in hechte samenwerking met u, met een flexibele, persoonlijke benadering.
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze projectleiders.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail