24/7 storingsdienst van Hoppenbrouwers Techniek

Service en 24/7 storingsdienst: altijd bereikbaar en maximale flexibiliteit

Hoppenbrouwers staat altijd klaar voor ad hoc vragen waar wij snel actie op moeten ondernemen. Voor periodiek onderhoud dat resulteert in besturingssoftware met een lange levensduur. En voor storingen die zich onverhoopt voordoen. Neem op ieder moment contact met ons op. Dus ook ’s nachts, op zondagen en in vakantieperiodes.  

Storingen

Wij doen er alles aan om storingen te voorkomen. Maar wanneer er toch een kink in de kabel zit, dan zijn wij erop ingericht om die snel op te lossen. Het kernwoord daarbij is flexibiliteit. Zo is onze servicedienst 24/7 beschikbaar voor vragen en bespreken wij samen mogelijke oplossingen. Kan de storing bijvoorbeeld telefonisch worden opgelost, via beheer op afstand of moet er een monteur langskomen? We helpen je verder.

Harld Damen_software engineering

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Harld Damen

Maatwerk contract

Samen maken wij afspraken over het contract. Jij bepaalt zelf welke stappen wenselijk zijn wanneer er een storing optreedt. Zo is het mogelijk dat wij afspraken maken over de reactietijden voor het oplossen van storingen. En leren onze medewerkers alles over de installaties die onder het contract vallen. Op die manier worden storingen 24/7, adequaat en snel opgelost.

Wij bundelen graag onze krachten en nemen zowel hardware als software engineering uit handen. Maak kennis met Hoppenbrouwers Techniek. 

Onderhoud

Jij wilt dat de software voor lange tijd optimaal presteert. Voer daarom periodiek onderhoud uit en laat ons het systeem onderhouden. Wij halen de ‘vervuiling’ eruit. Op deze manier functioneert de application optimaal, zonder onnodige taken uit te voeren of met een geheugen dat is volgeraakt. Zie het als het verwijderen van de cookies en browsergeschiedenis die een computer alleen maar vertragen. Op deze manier gaat de software langer mee en loopt die weer even soepel als op de dag van de inbedrijfstelling.

 

Waar kunnen wij mee helpen?