Softwaretraining voor gebruikers Softwaretraining voor gebruikers

Training voor gebruikers: hoe te bedienen, onderhouden en programmeren/configureren

De besturingssoftware is gereed en het productieproces staat klaar. Dan is het zaak dat de operator, onderhoudsmonteur en programmeur exact weten hoe het systeem werkt. Hoe? Ze leren het tijdens een softwaretraining voor de gebruikers. Zo kunnen zij indien gewenst zelf aanpassingen in de software doorvoeren en eventuele storingen oplossen.

Periodieke softwaretrainingen

Het personeel op de vloer wisselt nog wel eens. Kennis wordt wel overgedragen, maar informatie versnippert. Zorg er met periodieke softwaretrainingen voor dat alle gebruikers weten hoe de besturingssoftware gebruikt moet worden. Tijdens deze trainingen leren de nieuwe gezichten in het bedrijf alle ins en outs. Vaste medewerkers krijgen weer een opfriscursus. En iedereen wordt meteen op de hoogte gebracht van eventuele updates of veranderingen in de software.

Harld Damen_software engineering

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Harld Damen

Heb je geen tijd om nieuwe medewerkers te instrueren? Schakel ons in. Wij vertellen het personeel alles wat zij moeten weten over de besturingssoftware. Zo focus jij je alleen nog maar op je core business.