Schep inzicht met engineering consultancy

Inzicht op softwareoplossingen met engineering consultancy

‘Ik wil mijn proces optimaliseren met nieuwe besturingssoftware. Hoe zouden jullie dat aanpakken?’ ‘Hoe richt ik mijn nieuwe productielijn zo efficiënt mogelijk in?’ ‘Waar moet ik allemaal aan denken als ik mijn bestaande software uitbreid?’ Zomaar wat vragen waar wij met engineering consultancy antwoord op geven. We adviseren de beste oplossing, definiëren de softwarebesturing in grote lijnen en geven inzicht in de kosten. Zo ga je voorbereid van start.  

Maak weloverwogen beslissingen

Zie onze consultant als een makelaar. Hij verzamelt jouw wensen en schetst een realistisch beeld van de mogelijkheden. Wanneer hij jou een ‘pand’ laat zien, wijst hij je op de mogelijkheden en eventuele gebreken. Zo helpen wij je oriënteren in de wereld van software engineering en maken we samen weloverwogen beslissingen zonder grote investeringen.

Harld Damen_software engineering

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Harld Damen

Pre-engineering voor offerteaanvraag

Wie zoekt naar een verdere verdiepingsslag, helpen wij met pre-engineering. In dit traject leggen wij niet alleen de mogelijkheden op tafel, maar omschrijven tot in detail hoe de besturing van bijvoorbeeld een proces of machine eruit komt te zien. Hiermee kan iedere engineer de vertaalslag maken naar softwarebesturing. Gebruik dit document voor de offerteaanvraag in de markt en aanbesteding of als leidend document waarmee wij de software engineeren.

Hoppenbrouwers Techniek

Zeer ervaren in uiteenlopende vraagstukken in diverse branches en markten
Veel proceskennis door ervaring bij diverse klanten
Zelfstandig en betrokken