Software engineering

Software engineering

Specialist op gebied van software engineering

De besturingssoftware is per saldo het meest kritische, maar ook het meest intelligente deel van uw machine- of plantbesturing. Of het nu gaat om een enkele machinebesturing of om een volledige turn-key procesbesturing: op de software engineering van uw besturingen moet u kunnen rekenen.

Termen als the internet of things en big data zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hoppenbrouwers helpt u graag om meer te doen met uw data. Zo kunnen we met Industrie 4.0. uw data uitlezen en vertalen naar bruikbare informatie op basis waarvan u processen kunt sturen. Ook werken we met Digital Twin, een virtuele omgeving waarmee u door middel van simulaties uw proces kunt optimaliseren.

Contact met de specialist

Specialist Industriële Automatisering

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Jan-Willem Ansems - Commercieel Manager

Migratie en revitalisatie

Ook voor de migratie en revitalisatie van uw systemen bent u bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres. Binnen bedrijven zien wij regelmatig gedateerde of verouderde oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Klanten zijn zich vaak niet bewust van de risico’s die zij hiermee lopen. Oudere onderdelen zijn vaak moeilijk of niet verkrijgbaar, waardoor uw productie bij een storing of defect onnodig lang stil kan komen te liggen en soms zelfs een  nieuwe machine moet worden aangeschaft. Ook zijn oudere automatiseringsoplossingen een gemakkelijk doelwit voor hackers of virussen. Onze specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden om uw besturingen te migreren of revitaliseren, met een minimale downtime. Vaak kan een systeem al in enkele uren tot dagen omgebouwd worden.

Van software engineering tot service

De continuïteit van bedrijfs- en productieprocessen is in veel branches van groot belang. Hoppenbrouwers is een toegankelijke en flexibele organisatie die snel kan schakelen. Onze software engineers zijn veelal zelf aanwezig bij de inbedrijfstelling van besturingen en zijn ook in staat om randapparatuur zoals frequentieomvormers, analysemeters, debietmeters en drukmeters in te regelen en in bedrijf te stellen. Ook na de oplevering van de software ondersteunen we u graag. We kunnen het onderhoud (contractueel) voor u verzorgen. Onze service engineers hebben kennis van zowel software als hardware engineering. We zorgen ervoor dat zij uw bedrijf, product en plant goed leren kennen, zodat ze u een optimale en snelle ondersteuning bieden. En is er een storing? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

Onafhankelijk advies in software engineering

Hoppenbrouwers is uw specialist op het gebied van software engineering, van kleine machinebesturing tot PLC-SCADA, DCS, MES of Industrial IT. Onze medewerkers combineren hun uitgebreide inhoudelijke technische kennis met een uitgebreide (productie)proceskennis. Als platformonafhankelijk installateur kunnen wij écht met u meedenken en u adviseren over de juiste softwareoplossing. Hierbij stellen wij uw automatiseringsvraag centraal. Wij verdiepen ons in uw wensen en bekijken welke oplossing hier het best bij past. Ook de kosten en uitbreidingsmogelijkheden nemen we mee in ons advies.

Hoppenbrouwers geeft u graag onafhankelijk advies in software engineering