Panelenbouw 4.0 Panelenbouw 4.0

Panelenbouw 4.0: wij blijven innoveren

Automatisering binnen panelenbouw is aan de orde van de dag. Het is allang geen conservatief vak meer waar de werkzaamheden altijd met de hand worden uitgevoerd. Hoppenbrouwers Techniek werkt continu aan innovatieve manieren om het werkproces te optimaliseren. Zo streven wij constant naar kortere doorlooptijden en kostenbesparingen. Maak kennis met panelenbouw 4.0. 

 

Panelenbouw bij Hoppenbrouwers

Paul Zeelen

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Paul Zeelen

Automatiseren

Het is de taak van de panelenbouwer van Hoppenbrouwers om te blijven innoveren. Stilstaan is geen optie. Alleen door vooruit te kijken, kunnen wij de klant optimaal bedienen. Panelenbouw 4.0 is voor ons niet meer dan normaal. Het hangt ook nauw samen met lean manufacturing, waarbij wij continu onze processen en werkmethodes bijschaven.  

Hoppenbrouwers Techniek ontwikkelt betrouwbare panelen.

Panelenbouw 4.0: vandaag de dag

Wij automatiseren al jaren. Zo hebben wij al jaren een CNC-bewerkingsmachine die de gaten in de montageplaten boort en tapt en de gaten in de deuren freest. Doordat manuele arbeid is overgenomen, zijn de werkzaamheden sneller afgerond en bouwen wij nog nauwkeuriger. En omdat wij te maken hebben met veel draadgebonden activiteitenwordt ook dit procesonderdeel geoptimaliseerd. Het meten, knippen en krimpen – een alternatief voor solderen – zullen we daar waar mogelijk in de nabije toekomst gaan automatiseren. 

 

Wij blijven innoveren, zodat onze klanten profiteren van nog snellere doorlooptijden en lagere kosten. Dat doen wij ook graag voor jou.