Panelenbouw

Panelenbouw

'We bouwen de panelen in eigen huis'

Binnen onze afdeling panelenbouw zijn we dagelijks met een gespecialiseerd team van panelenbouwers en monteurs bezig met het bouwen van besturingskasten en verdeelkasten. Het is een bewuste keuze om alle besturingskasten en verdelers in eigen huis te produceren. Alleen zo kunnen we de topkwaliteit maken die we bij onze klanten willen leveren. We werken in uiteenlopende projecten voor de water- en industriële branche. We geven vakkundig advies u krijgt een doordacht ontwerp en een professioneel gebouwde kast.

 

Besturingspanelen

Van waterschap tot compleet besturingspaneel voor de machinebouw: we leveren besturingskasten in alle soorten en maten. Als specialist in ontwerp en productie bouwen we volledig op maat. U heeft uitgebreide keuze in materiaal, afmetingen, toepassing of kleur. Wij nemen uw standaard over of bouwen naar eigen standaard.

 

Schakel- en verdeelinrichtingen

Naast besturingspanelen maakt Hoppenbrouwers schakel- en verdeelinrichtingen. We hebben zelf calculators en engineers in dienst. Hierdoor zijn de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en hebben we alle kennis bij de hand. Hoppenbrouwers is gekwalificeerd om verdeelkasten voor 2500 Ampère te bouwen.

 

NEN EN IEC 60204-1/61439-2

Hoppenbrouwers garandeert de kwaliteit van de panelen, hoe groot of klein ook. Daarom worden ze getest door onze gecertificeerde inspecteurs. Uitgangspunten daarbij zijn de vereiste functionaliteit, machinerichtlijnen (EMC- en laagspanningsrichtlijnen) en de netheid van het montagewerk.

 

Voor meer informatie of een doordacht ontwerp kunt u contact met ons opnemen.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail