Hard-en software engineering

Hard-en software engineering

Onze hardware en software engineers werken nauw samen om een compleet geautomatiseerd systeem voor onze opdrachtgever te realiseren.

 

Hardware engineering

Onze hardware engineers zijn in staat om de elektrotechnische besturingsinstallatie te ontwerpen en te realiseren volgens de geldende normen en richtlijnen. In nauw overleg met u als opdrachtgever worden alle wensen in het ontwerp meegenomen om tot de juiste automatiseringsoplossing te komen.

 

Software engineering

Voor een efficiënte besturing van uw (productie)processen moeten besturingssystemen en automatiseringsprocessen op een vakkundige manier worden ontworpen en geïmplementeerd. Dit wordt gerealiseerd door PLC en SCADA systemen. PLC systemen zorgen ervoor dat de componenten van de installatie worden aangestuurd en SCADA is het visualiseringssysteem om uw proces in beeld te krijgen, te bedienen en te analyseren. Onze software engineers ontwerpen volgens uw wensen de software die past binnen uw processen en organisatie.


We volgen de ontwikkelingen op de voet en beschikken over een brede expertise op het gebied van software engineering (PLC, SCADA, PCS7 en MES). We adviseren u graag voor de beste oplossing.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail