NULL

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water & infra. We helpen u van consultancy tot projectmanagement, met ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud.

Migraties

Migraties van oude naar nieuwe omgevingen zijn in deze tijd dagelijks aan de orde. Het op een veilige manier koppelen van de procesautomatisering (PLC/SCADA) aan de kantooromgeving, internet of cloud is specialisten werk. Hoe kunnen we systemen inrichten met zo min mogelijk risico’s en als die er toch zijn analyseren om hierop geduchte maatregelen te treffen. Steeds meer bedrijven willen hier mee aan de slag en als systemintegrator helpen we ze graag naar een veilige toekomst.

Internet of Things

Termen als Internet of Things en industrie 4.0 kunnen we niet meer wegdenken uit onze maatschappij. Wat betekent het allemaal? Industrie 4.0 is de revolutie van industriële automatisering naar data analyse. We gaan steeds meer doen met data uit onze productieprocessen. Daar waar eerst de machines het werk deden en aan het eind van de dag het aantal eindproducten werden geteld, is dat tegenwoordig geautomatiseerd. We weten tegenwoordig zelfs welke onderdelen in machines een kritisch punt zijn omdat deze in het verleden al storing hebben gegeven of doordat de levensduur van het product op zijn einde is. Internet of Things  is waar alles aan elkaar hangt via internet data, apparatuur, slimme meters etc.

Besturingen

Van machinebesturingen met een repeterend karakter, tot verdeel- en besturingspanelen op maat voor uw industriële of gebouwgebonden installaties. Als specialist op het gebied van panelenbouw helpt Hoppenbrouwers u graag om uw processen te versnellen of zelfs te automatiseren. Wij denken graag met u mee als het gaat om supply chain-optimalisatie. Ook de software engineering en hardware engineering verzorgen we graag voor u.

Door alle panelen in eigen huis te bouwen, kunnen we een hoge kwaliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden garanderen, ongeacht de grootte van uw project. Al onze panelen worden conform de NEN EN IEC 60204-1/61439-2 gebouwd. Bovendien is Hoppenbrouwers UL508A-gecertificeerd. Hierdoor kunnen we ook uw besturingspanelen voor de Amerikaanse markt ontwerpen en bouwen.