Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

De juiste installaties voor in de zorg

Wij weten als geen ander dat alles binnen de gezondheidszorg en ziekenhuizen in het teken staat van mensen. Continuïteit en veiligheid zijn binnen uw branche van belang en vragen om een flexibele en specifieke aanpak voor uw technische vraagstukken. Ons projectteam is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische, werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen deze branche, van klein onderhoud tot grootschalige projecten.

 

Ook Lean werkt in de zorg sector

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden hierdoor worden verkort. Het werken volgens het Lean principe levert hierin een positieve bijdrage. Het bieden van toegevoegde waarde, bedrijfszekerheid en het leveren van kwaliteit zijn onderdeel van onze visie binnen het projectteam. We zijn gericht op samenwerking waarbij een lange termijn relatie het resultaat moet zijn.

 

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail