Onderwijs

Onderwijs

Een echte scholenbouwer

Hoppenbrouwers mag zich met recht een echte scholenbouwer noemen. Met een projectteam speciaal gericht op scholen verzorgen wij het gehele traject voor het ontwerp, installatie en nazorg van complete elektrotechnische installaties bij scholen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als renovatie vraagstukken. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kunnen u adviseren op het gebied van energiezuinige maatregelen en op veiligheid voor uw onderwijsgebouw en uw studenten.

 

Vraagstukken op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid nemen nog steeds toe. Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Binnen al onze projecten houden we rekening met deze aspecten. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes hierin kunnen werkmethodes als LEAN en BREEAM een positieve bijdrage leveren aan het eindresultaat.


Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail