Gebouwbeheersysteem Gebouwbeheersysteem

Gemak met een gebouwbeheersysteem

Maak tijd vrij, ga voor gemak en bespaar energiekosten met een gebouwbeheersysteem (GBS). Het licht gaat vanzelf uit zodra de bewegingsmelder signaleert dat er niemand in het pand of in een specifieke ruimte is. En de voeding van printers wordt eraf gehaald als het alarm aan gaat. Hoppenbrouwers Techniek bundelt technische installaties in ieder pand. Waar kunnen we jou mee helpen?

Veilig en zorgenvrij met een GBS

Zaken als verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en verwarming, airconditioning, luchtbehandeling zorgen ervoor dat jij zorgeloos en veilig een ruimte binnenstapt. Hoppenbrouwers Techniek zorgt er met een GBS voor dat deze technieken met elkaar communiceren. Zodat de omgeving extra veilig wordt omdat alles automatisch wordt geregeld.

Kosten besparen

Hoppenbrouwers laat de systemen niet alleen met elkaar communiceren, maar brengt ook de complete techniek in kaart. Zo krijg jij beter overzicht van de systemen en worden ze beter te beheersen omdat dat vanaf één punt gebeurt. Bovendien zie jij op deze manier welke installatie het meeste verbruikt en waar je op kunt besparen. Onze installateurs kijken graag mee om te ontdekken welk type GBS het beste in jouw pand past. We komen daarna met een oplossing die naadloos bij jouw bedrijf aansluit.

Ons eigen GBS

Practice what you preach. Ook de bedrijfspanden van Hoppenbrouwers heeft iedere afdeling een eigen gebouwbeheersysteem. Geen zorgen over klimaatbeheersing of energieverspilling bij ons. Ben je benieuwd naar ons eigen GBS? Vraag gerust om een demonstratie en ervaar het gemak uit eerste hand.

Specialist Beheer, Onderhoud & Service Geert Jacobs

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Geert Jacobs - Projectleider