Gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersysteem

Het licht uit laten gaan in een ruimte waar de bewegingsmelder niemand meer ziet. Automatisch de temperatuur in ruimtes regelen. Of de voeding van de printers halen als het alarm wordt ingeschakeld, zodat ze niet onnodig stroom verbruiken. Een gebouwbeheersysteem kan u veel werk uit handen nemen. Bovendien zorgt het ervoor dat u minder stroom verbruikt. Zo bespaart u kosten en draagt u bij aan een beter milieu.

Wat is een gebouwbeheersysteem?

Techniek is niet meer weg te denken binnen gebouwen. Zaken als verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling, verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en toegangscontrole maken het prettig én veilig om in een ruimte te verblijven. Hoppenbrouwers biedt u de mogelijkheid om uw technische systemen met elkaar te laten communiceren via een gebouwbeheersysteem.

Besparingen realiseren

Naast het met elkaar laten communiceren van uw technische systemen, kan Hoppenbrouwers ook de complete techniek visualiseren. Hierdoor krijgt u een nog beter overzicht en zijn de systemen beter beheersbaar. Ook dat levert weer een kostenbesparing op. Onze vakkundige installateurs weten alles over de mogelijkheden en kijken samen met u naar een oplossing op maat die past bij de kenmerken van het pand.

Benieuwd naar ons eigen gebouwbeheersysteem? U mag altijd contact met ons opnemen voor een demonstratie.

Specialist Beheer, Onderhoud & Service Geert Jacobs

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Geert Jacobs - Projectleider