Datanetwerken

Goedlopende datanetwerken

Zonder gedegen datanetwerken staat het bedrijf stil. Telefoons die uitvallen en netwerken die storen. Zorg er daarom voor dat deze op de juiste manier wordt aangelegd. Voor een kleine kantoorruimte zal dit anders zijn dan een groot bedrijf met tientallen serverruimtes. De experts van Hoppenbrouwers Techniek adviseren altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Van SER-ruimtes tot kantoorgebouwen

Hoppenbrouwers maakt gebruik van koperdatabekabeling of glasvezelbekabeling bij het aanleggen van de datanetwerken. Veelal leggen we datanetwerken in MER- en SER-ruimtes vol servers, netwerkapparatuur en bekabeling. Een wirwar waar wij met gemak onze weg in vinden. Net zoals het leggen van de bekabeling tussen gebouwen.

Blijven ontwikkelen

Hoppenbrouwers staat nooit stil en nog voordat jij leest over nieuwe technische ontwikkelingen op het gebeid van datanetwerken, hebben onze experts je er al over geadviseerd.

De grootte van jouw bedrijf maakt niet uit. Wij ontwerpen en leggen verschillende netwerken aan, zoals UTP, FTP, STP of glasvezelnetwerken van Cat-5, Cat-6 of Cat-7. In combinatie met onze kennis, de beste materialen en het lassen van onze eigen glasvezels, is kwaliteit gegarandeerd.

Onderhouden van het netwerk

Om de continuïteit van jouw bedrijf te blijven waarborgen zodat medewerkers aan het werk kunnen blijven, moet het datanetwerk het blijven doen. Klop bij Hoppenbrouwers daarom ook aan voor het onderhoud. Omdat wij weten hoe het datanetwerk is gelegd, onderhouden wij het met gemak. Zo werk jij zorgeloos door.

 

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bas Tekath