Datanetwerken

Datanetwerken

Een datanetwerk is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf. Vanzelfsprekend wilt u er dan ook op kunnen rekenen dat uw datanetwerken betrouwbaar zijn. Zo komen de veiligheid en continuïteit binnen uw organisatie nooit in het gedrang.

Soorten datanetwerken

Bij de aanleg van datanetwerken wordt gebruikgemaakt van koperdatabekabeling of glasvezelbekabeling. De aanleg van de netwerken gebeurt voornamelijk in MER- en SER-ruimtes, waar zich vaak de servers, netwerkapparatuur en bekabeling bevinden. Een andere optie is bekabeling tussen gebouwen. Ook is het mogelijk om de beveiligingssystemen zoals camera’s en toegangscontrole te integreren.

Technische ontwikkelingen

Datanetwerken vormen één van de specialismen van Hoppenbrouwers Techniek. Wij werken volgens de laatste technische ontwikkelingen. Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, kantoorruimtes of productiehallen: wij kunnen uw UTP, FTP, STP of glasvezelnetwerken van Cat-5, Cat-6 en Cat-7 ontwerpen en aanleggen. Door het gebruik van de juiste materialen, het toepassen van specifieke kennis en het lassen van onze eigen glasvezels, is de kwaliteit gewaarborgd. Ook voor onderhoud aan uw datanetwerk bent u bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres.

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Bas Tekath - Projectleider