Zonnepanelen zakelijk

Zonnepanelen zakelijk

Fiscale regelingen maken een PV-installatie voor uw pand interessant

Zonnepanelen op uw bedrijfspand helpen u kosten te besparen en dragen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds meer wordt u door uw afnemers hierop 'getoetst'. Maar zonnepanelen doen meer! Het maakt dat u en uw medewerkers kritischer worden op het gebruik van energie. Daarnaast versterkt het uw 'groene imago'. U kunt overwegen de prestaties van uw zonnepanelen bij de receptie van uw bedrijf middels een display zichtbaar te maken en weer te geven op uw website. De lage prijzen van zonnepanelen en fiscale regelingen in combinatie met hoge opbrengsten maken de investering voor uw bedrijf zeker interessant.

 

Afhankelijk van uw bedrijfsvorm en de grootte van uw elektra-aansluiting zijn er voor het toepassen van energiebesparende maatregelen én het investeren in zonnepanelen diverse interessante fiscale maatregelen en subsidies van toepassing.

 

Wij verzorgen het complete pakket van montage tot aan oplevering, inclusief inspectie en monitoring van uw zonnepanelen. Als zonnekeur installateur met jaren ervaring in deze branche kunnen wij u meerwaarde bieden op het gebied van veiligheid en opbrengst van de zonnepanelen installatie. Wij helpen u ook graag bij subsidieaanvragen en het onderhouden van uw zonnepanelen.

 

Duurzame energie, goedkoop en groen. Gewoon doen!

 

Vraag hier uw offerte aan

 

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Deze is iedere zaterdag geopend van 10.00-16.00 uur, waar u kunt kennismaken met de verschillende typen zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen voor uw dak.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail