Duurzame gevels

Duurzame gevels

Zonnepanelen op gevel: duurzaam en aantrekkelijk

Zonnepanelen op de gevel wekken duurzame energie op, zijn milieuvriendelijk en verrijken het Nederlandse straatbeeld met hun architectonische uitstraling. Geen wonder dat het snel aan populariteit toeneemt. Hoppenbrouwers Techniek ontwikkelde samen met VPT Versteeg een ijzersterk gevelconcept, voor iedereen die nét een stapje extra voor de wereld wilt zetten.

De mogelijkheden

De mooie uitstraling van zonnepanelen op de gevel is niet de enige reden om voor deze variant te kiezen. Het is bij uitstek de oplossing wanneer het dak niet geschikt is voor zonnepanelen. En het is ideaal als jouw pand binnenkort wordt gerenoveerd en je de verbouwing duurzaam wilt aanpakken. Ook werken zonnepanelen op de gevel isolerend.

Hoe zien zonnepanelen op de gevel eruit? Ervaar het zelf bij onze proefopstelling. Maak daarvoor een afspraak met VPT Versteeg door te bellen naar 0416-662507. Ben je particulier, zakelijke klant, architect of projectontwikkelaar en nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Clusterleider duurzame energie Wouter Hendrickx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie

Stap over op duurzame gevels, omdat

Het zichtbaar toepassen van zonnepanelen een duurzaam imago versterkt
De gemiddelde terugverdientijd maar 10 jaar is
De CO2-footprint als investering een meerprijs is die zich snel terugverdient