Ontvang een offerte voor jouw zonnepanelen!

Beantwoord onderstaande vragen dan nemen we contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Zonnepanelen kopen? Vraag een offerte aan

Wek zelf energie op met behulp van Moeder Natuur en plaats zonnepanelen op jouw dak. Draag zo bij aan een beter milieu en bespaar op energiekosten. Maar voordat het zo ver is en je zonnepanelen koopt, wil je weten wat de mogelijkheden zijn. Vraag daarom een offerte aan. Het kan echter wel wat langer duren door extreme interesse.

Wensen in kaart brengen

Iedereen is anders en heeft eigen wensen en eisen. Waar jij het belangrijk vindt dat zonnepanelen een luxe uitstraling hebben, zoekt jouw buurvrouw naar de goedkoopste variant. Daarom ontvang je van ons altijd een prijsindicatie, waarin we 2 type zonnepanelen aan je voorstellen. Hierdoor bieden wij altijd een oplossing die jouw wensen past.

Zonnepanelen kopen

Is de knoop doorgehakt en wil je dat zonnepanelen jouw pand binnenkort verrijken? Vraag dan hierboven jouw persoonlijke offerte aan. Wil je eerst meer informatie over zonnepanelen? Uiteraard geen probleem!

Neem voor vragen over zonnepanelen contact op met het Duurzame Energie-team van Hoppenbrouwers via 013-511 72 38 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur) of mail naar zonne-energie@hoppenbrouwers.nl.

Waarom zonnepanelen van Hoppenbrouwers?

Kwalitatieve zonnepanelen kopen kan bij Hoppenbrouwers Techniek. Wij zijn een gecertificeerd Zonnekeur installateur en leveren zonnepanelen van hoge kwaliteit. Als een van de grotere zonnepanelen installateurs zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe zonnepanelen perfect geïnstalleerd zijn.

Zonnepanelen kopen: dat doe je bij Hoppenbrouwers Techniek.

Wek gratis energie op
Heb er 25 jaar profijt van
Verlaag de energierekening
Verhoog de woningwaarde

Met zonnepanelen bespaar jij op jouw energielasten en lever je zichtbaar een bijdrage aan een beter milieu. Heb jij interesse in zonnepanelen, maar weet je nog niet precies hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden of dat er nodig zijn? Geen probleem! Wij maken het je gemakkelijk. Beantwoord bovenstaande vragen dan nemen wij contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Vraag een offerte aan

* Deze prijsindicatie is geen definitief aanbod. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.