Zonnekeur installateur Zonnekeur installateur

De zekerheid van Zonnekeur

Het bedrijf dat jouw zonnepanelen plaats, moet een expert zijn. Een organisatie die alleen de hoogste kwaliteit levert, keurig installeert en merkonafhankelijk adviseert. Dat is Hoppenbrouwers Techniek. Ons Zonnekeur keurmerk zet dat statement kracht bij. Zonnekeur is het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partij in zee gaat.

Zonnekeur: kwaliteit en service

Zonnekeur is in 2013 in het leven geroepen door een samenwerking van de overheid en de branche van zonne-energiebedrijven. Het keurmerk geeft zekerheid van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Zo legden onze monteurs en adviseurs meerdere CITO-examens af op het gebied van schaduwanalyse, montage en opbrengstberekening. Draag het project dan ook met een gerust hart aan ze over.

Plan meteen een afspraak en neem contact op. Of ervaar de kracht van zonnepanelen in onze Showroom duurzame energie in Udenhout .

John van Tilborg Projectleider Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

John van Tilborg - Projectleider duurzame energie