Zonnekeur installateur

Zonnekeur installateur

Het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen

Als het om zonnepanelen gaat, neemt u het liefst een erkend installateur in de arm. Hoppenbrouwers Techniek is zo’n installateur. Onze organisatie is in het bezit van het Zonnekeur keurmerk: het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat u goed zit.

De zekerheid van Zonnekeur

Als erkend Zonnekeur installateur weten onze experts alles van zonnepanelen. Hiermee heeft u zekerheid over de geleverde kwaliteit en service. Daarnaast hebben onze monteurs en adviseurs verschillende CITO-examens afgelegd op het gebied van schaduwanalyse, montage en opbrengstberekening. Het keurmerk Zonnekeur is in 2013 in het leven geroepen door een samenwerking van de overheid en de branche van zonne-energiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over zonnepanelen of onze werkwijze? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Udenhout (kijk hier voor de openingstijden) of neem contact met ons op.

Specialist Duurzame Energie

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie