Online dakscan

Online dakscan

Ontvang direct een prijsindicatie voor uw zonnepaneelinstallatie

Met zonnepanelen bespaart u op uw energielasten en levert u zichtbaar een bijdrage aan een beter milieu. U heeft interesse in zonnepanelen, maar weet nog niet precies hoeveel en wat voor panelen u wilt en kunt plaatsen? Hoppenbrouwers Techniek biedt u de mogelijkheid om een online dakscan uit te voeren. U ontvangt hierna direct een prijsindicatie in uw e-mailbox.

Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u zelf een keuze maken uit de verschillende soorten zonnepanelen. Liever wat hulp? Onze specialisten geven u graag advies!

 

Wat gebeurt er na het invullen van de dakscan?

  1. Is uw interesse voor zonnepanelen gewekt na het ontvangen van de prijsindicatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een kosteloze afspraak.
  2. Na dat één van onze medewerkers bij u op locatie is geweest ontvangt u een offerte op maat met prijs- en materiaalspecificaties van het totale zonnepanelen systeem.
Clusterleider duurzame energie Wouter Hendrickx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 013-5117238 of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie