Monitoren zonnepanelen Monitoren zonnepanelen

Zonnepanelen monitoren voor inzicht

Zonnestralen zijn geld waard. Maar hoeveel leveren ze eigenlijk op? Creëer inzicht in de energie die je opwekt met Hoppenbrouwers Techniek. Wij monitoren zonnepanelen, zodat jij precies weet hoeveel rendement ze opleveren. Ontdekken we afwijkingen in het verbruik, dan schakelen wij direct. Zo haal je écht alles uit de zon.

Dagelijks monitoren zonnepanelen

Je wilt resultaten zien op momenten die jou het beste uitkomen. Wij bieden jou daarom een totaalconcept waarbij jij dagelijks online inzicht hebt in de gerealiseerde energieopbrengst. Met ons Solar Boulevard pakket zie jij op een persoonlijke klantpagina de stand van zaken realtime terug. Het systeem vergelijkt de verzamelde data met andere zonnepaneelinstallaties in jouw postcodegebied voor nog meer inzicht.

Vergelijk opbrengst zonnepanelen

Terwijl jij grip houdt op het rendement, monitoren wij zonnepanelen op storingsmeldingen. Dat biedt zekerheid. Door het verzamelen en analyseren van de opbrengst van de zonnepanelen over langere periodes, signaleren we ook minder opvallende tekortkomingen tijdig. Zo voorkomen we dat de opbrengst van jouw zonnepanelen onverwacht tegenvalt.

Controleer energierekening

Is jouw woning of bedrijfspand voorzien van een slimme (gas)meter? Breid dan het Solar Boulevard pakket uit. Combineer de data van zonnepanelen, het energieverbruik en gas met elkaar. Zo zie je hoeveel van de zelf opgewekte stroom je verbruikt, terug levert aan het elektriciteitsnet en op welke momenten je stroom inkoopt bij de energieleverancier. Controleer vervolgens eenvoudig de dag- maand- en jaaroverzichten van de energierekening.

Wij monitoren zonnepanelen zodat jij optimaal rendement haalt. Ga voor inzicht en gemak.

Clusterleider duurzame energie Wouter Hendrickx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie