fbpx

Laadpalen en laadoplossingen

Laadpalen en laadoplossingen

Laadpalen en laadoplossingen waar u op kunt bouwen

Bent u of is uw organisatie de eigenaar van één of meerdere elektrische auto’s of overweegt u deze aan te schaffen? Dan mag een eigen laadpaal niet ontbreken. Met behulp van een laadpaal laadt u uw auto’s veel sneller op dan met een gewoon stopcontact.

Voor zakelijk en particulier gebruik

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van laadoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor bij u thuis of naar een zakelijk laadoplossing voor meerdere elektrische auto’s: wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing. Graag gaan we met u in gesprek, brengen we uw situatie in kaart én geven we advies.

EV-Box laadoplossingen

Hoppenbrouwers Techniek zet bij haar laadpalen en laadoplossingen de kwaliteit voorop. Hierdoor heeft u jarenlang optimaal plezier van uw laadoplossing. Wij geven de voorkeur aan de kwaliteitslaadoplossingen van EV-Box. Deze Nederlandse fabrikant van het eerste uur levert veilige, slimme en connected EV-laadoplossingen, die gemakkelijk uitgebreid kunnen worden met alle technische innovaties. Niet voor niets is EV-Box uitgegroeid tot internationaal marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud-based diensten.

Softwareoplossingen

Beschikt u over meerdere laadpalen? Informeer dan ook eens naar de softwaremogelijkheden. Door het gebruik van software kunt u uw laadpalen en het verbruik hiervan monitoren.

Meer weten over laadpalen en –oplossingen van EV-Box en andere merken? Neem dan contact met ons op!