Laadpalen en laadoplossingen

Laadpalen en laadoplossingen

Altijd opgeladen aan de slag: laadpalen en laadoplossingen

Bent u of is uw organisatie de eigenaar van één of meerdere elektrische auto’s of overweegt u deze aan te schaffen? Dan mag een eigen laadpaal niet ontbreken. Met behulp van een laadpaal laadt u uw auto’s veel sneller op dan met een gewoon stopcontact.

Voor zakelijk en particulier gebruik

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van laadoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal of een laadpunt aan de muur voor bij u thuis of naar een zakelijk laadoplossing voor meerdere elektrische auto’s: Hoppenbrouwers biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Graag gaan we met u in gesprek. Vul vooraf onderstaand (intake)formulier in zodat wij een compleet beeld van uw situatie hebben en u een volledig en passend advies kunnen geven.

Contact met de specialist

Specialist Duurzame Energie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie

Laadoplossingen

U maakt de bewuste keuze voor elektrisch rijden en moet verzekerd zijn van jarenlang optimaal plezier van uw laadoplossing. Hoppenbrouwers Techniek werkt met diverse laadoplossingen en fabrikanten. Wij zijn niet merkafhankelijk, maar staan wel voor kwaliteit. Hoppenbrouwers is gekwalificeerd om een breed scala aan laadpalen en merken te installeren. Onze monteurs houden zich aan de strenge kwaliteits-, vergunnings- en inspectievereisten. Afhankelijk van uw voorkeur leveren en installeren wij een laadpaal van één van de volgende merken:

  • EVBOX
  • Ecotap
  • TESLA
  • Alfen ICU
  • Ratio  EV Charging
  • Installatie van de Tesla Wall Connector
  • Installatie van de Maxem

Meer weten over laadpalen en laadoplossingen? Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Let op: om uw aanvraag zo volledig mogelijk te beantwoorden, is het belangrijk dat u alle vereiste velden invult en enkele foto’s toevoegt.