Laadpalen en laadoplossingen

Laadpalen en laadoplossingen

Elektrisch laden met laadpalen van Hoppenbrouwers Techniek

Bent u de eigenaar van een elektrische auto of neemt u de aanschaf van een elektrische auto in overweging? Dan is het aanschaffen van een laadpaal een goede volgende stap. Het aanbod groeit snel en daarom wordt het steeds lastiger om de juiste keuze te maken. Bij ons staat de kwaliteit voorop omdat wij het belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw laadoplossing.

 

Zakelijk en particulier

Zowel particulier als zakelijk kunnen wij u van dienst zijn. Laadpalen zijn veiliger en milieuvriendelijker voor de stroomcapaciteit van uw woning of kantoor en auto.

Iedere situatie vraagt om een passende voorziening. Wij brengen graag eerst uw situatie in kaart zodat we het juiste advies kunnen geven op het gebied van laadpalen.

Kwaliteit en zekerheid voorop

Om kwaliteit te kunnen garanderen geven wij de voorkeur aan laadoplossingen van EV-Box. EV-Box is een Nederlandse fabrikant, opgericht in 2009, en daarmee speler van het eerste uur. Ze zijn uitgegroeid tot internationaal marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud-based diensten.

Daarmee bent u verzekerd van een veilige, slimme en connected EV-laadoplossing die gemakkelijk uitgebreid kan worden met alle technische innovaties.

Mocht u de voorkeur hebben voor een ander merk, of meer informatie willen verkrijgen over de verschillen, dan gaan wij uiteraard graag het gesprek aan en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail