Laadpaal installeren Laadpalen

Altijd opgeladen: laadoplossingen en laadpalen installeren

Je maakt de bewuste keuze om elektrisch te rijden. Voor jezelf of voor jouw medewerkers. Dan mag een laadpaal thuis en op het werk niet ontbreken. Dit kan in de vorm van een laadpunt aan de muur, of een zakelijke laadoplossing voor een vloot elektrische auto’s. Hoppenbrouwers Techniek heeft voor iedere situatie een passend antwoord.

Laadpaal installeren

Waarom een laadpaal installeren en plug je de auto niet in een stopcontact? Dat heeft te maken met de snelheid waarmee jij weer onderweg kunt zijn. Een laadpaal vult de auto sneller met elektriciteit dan een gewoon stopcontact. Onze ervaren collega’s dragen daar graag aan bij en installeren volgens strenge kwaliteits-, vergunnings- en inspectievereisten.

Merkonafhankelijk

Je wilt jarenlang plezier hebben van de laadoplossing. Hoppenbrouwers begrijpt dat. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn merkonafhankelijk. We werken wel nauw samen met fabrikanten en leveranciers, zodat wij aan de hand van jouw voorkeuren het beste type laadpaal installeren.

Ontdek de mogelijkheden en vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen? Dat is mogelijk via het formulier onderaan deze pagina.

Edwin Knaap - Werkvoorbereider / Calculator

Vraag een offerte aan