Inspectie zonnepanelen Inspectie zonnepanelen

Inspectie zonnepanelen voor veiligheid en rendement

Met zonnepalen zet jij je in voor het behoud van onze aarde. En vaak nog belangrijker: je verlaagt daarmee de energierekening. Zorg dat de investering ook nog jarenlang rendement oplevert en laat de zonnepanelen regelmatig keuren. Hoppenbrouwers Techniek voert de inspectie van de zonnepanelen voor je uit, net als het onderhoud . Nauwkeurig én volgens de NEN-normering.

Signaleer defecten, verhoog rendement

Wanneer de opbrengst van de zonnepanelen minder hoog is dan verwacht, dan zoek je de oorzaak al snel bij de weersomstandigheden. Maar dat is niet altijd de reden. Zo kan een defect in één enkele cel van de zonnepanelen invloed hebben op het rendement. Krijg defecten op tijd in het vizier met onze inspectie van de zonnepanelen. Zo weet je zeker dat deze perfect werken.

Voorkom brandhaarden

Haal dankzij de inspectie niet alleen het maximale uit de zonnepaneleninstallatie, maar verhoog ook de veiligheid. Bij stormachtig weer kunnen isolatiematerialen beschadigen. Als de zon vervolgens weer volop begint te stralen, de zonnepanelen erg warm worden en er een slechte verbinding ontstaat, is het mogelijk dat er brand uitbreekt. Laat daarom ons de inspectie van de zonnepanelen uitvoeren en houd het pand veilig.

Clusterleider duurzame energie Wouter Hendrickx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie