Hoe duurzaam is jouw woning? Hoe duurzaam is jouw woning?

Draag samen met Hoppenbrouwers Techniek jouw steentje bij

Voordat je jouw huis groener maakt, is het eerst tijd om de balans op te maken. Want hoe is het gesteld met jouw woning? Zijn er nog veel slagen te halen, of is je huis al super duurzaam? Vink de checklist af en krijg inzicht.

Check, check, dubbelcheck

Vink deze checklist niet alleen af, maar samen met een van onze collega’s. Zo weet je snel hoe duurzaam je huis is en kom je erachter welke volgende stappen slim zijn om te zetten. Wij komen met veel plezier bij je langs.

Verduurzaam jouw huis samen met Hoppenbrouwers Techniek

Tel het aan vinkjes bij elkaar op en ontdek hieronder hoe duurzaam jouw huis is

Tussen de 0 en 3 vinkjes

Oei, jouw woning kan een stuk groener! Maar geen paniek, binnen één week kan je huis al een stuk duurzamer zijn. Volg dit stappenplan  en zet zoden aan de dijk.

Tussen de 4 en 6 vinkjes

Heel goed: jouw huis is al best duurzaam. Met een paar aanpassingen verminder je het energieverbruik nog meer en draag je nog beter bij aan het klimaat. Hulp nodig? We staan voor je klaar.

Tussen de 7 en 9 vinkjes

Super! Jouw plek is op-en-top duurzaam. Zijn er nog wat vakjes leeg? Zet dan stappen om ook die af te vinken. Installeer zonnepanelen op het dak of ga voor de warmtepomp. Onze adviseurs komen graag op de koffie om de mogelijkheden te ontdekken. Want groener kan het altijd.