Erkend Zonnekeur installateur

Erkend Zonnekeur installateur

Zonnekeur installateur

Hoppenbrouwers Techniek is erkend Zonnekeur installateur. Zonnekeur is het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen.

 

Het keurmerk Zonnekeur is in 2013 in het leven geroepen door een samenwerking van overheid en de branche van zonne-energiebedrijven. Het keurmerk Zonnekeur geeft u als klant zekerheid over de geleverde kwaliteit en service. Maar niet alleen als bedrijf moet men aan strenge eisen voldoen. Onze monteurs en adviseurs hebben verschillende CITO-examens afgelegd op het gebied van schaduwanalyse, montage of opbrengstberekening.

 

Iedere zaterdag is onze showroom geopend van 10.00-16.00 uur, waar u kunt kennismaken met de verschillende typen zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen voor uw dak.

 

zonnekeur installateur

 

 

 

Medewerkers hebben binnen ons bedrijf veel eigen verantwoordelijkheid. Iedereen werkt in kleine teams en kan op die manier gemakkelijk meebewegen met de trends. Ze mogen daarnaast zelf hun opleidingen kiezen en het team Duurzame energie besloot zelf om de nodige opleidingen te volgen voor het certificaat Zonnekeur installateur. In de praktijk was er vraag naar dit certificaat. Door het eigen initiatief van de medewerkers spelen we in de op de markt.

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail