Duurzame gevels

Duurzame gevels

Duurzame energie opwekken via uw gevel

Duurzaam bouwen wint snel aan populariteit. Voor wie op zoek is naar nieuwe mogelijkheden of graag méér wil doen op het gebied van duurzaamheid, ontwikkelden VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek een duurzaam gevelconcept. Hiermee kunt u energie opwekken via uw gevel.

Gevel met zonnepanelen

VPT Versteeg is een innovatieve en creatieve partner als het gaat om metalen gevel(cassette)systemen. Samen met Hoppenbrouwers ontwikkelde VPT Versteeg zonnepanelen die op de gevel bevestigd kunnen worden. Ideaal voor als uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, wanneer u extra duurzame energie wilt opwekken of wanneer u uw gevel op duurzame wijze wilt isoleren of renoveren.

Voordelen duurzame gevels

  • Het opwekken van energie via de gevel heeft verschillende voordelen:
  • Het zichtbaar toepassen van zonnepanelen draagt bij aan een duurzaam imago
  • Een duurzame gevel heeft een architectonische uitstraling
  • De CO2-footprint als investering is een meerprijs die zich snel terugverdient
  • De gemiddelde terugverdientijd van de panelen is 10 jaar
Clusterleider duurzame energie Wouter Hendrickx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wouter Hendrickx - Clusterleider Duurzame Energie

Interesse?

VPT Versteeg heeft momenteel een proefopstelling van een gevel met een geïntegreerd zonnepaneel. U kunt deze bekijken door via telefoonnummer 0416-662507 een afspraak te maken met VPT Versteeg.
Bent u als architect of projectontwikkelaar op zoek naar een partner die gevels met zonnepanelen in huizen, kantoren, geluidschermen en overige gebouwen kan verwerken? Neem dan contact met ons op.