Duurzame gevels

Duurzame gevels

VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek bieden een duurzaam gevel concept.


VPT Versteeg is een innovatieve en creatieve partner als het gaat om metalen gevel (cassette)systemen. Complexe paneelvormen in staal of aluminium zijn voor VPT dagelijkse kost. Samen met VPT Versteeg bieden wij een duurzame gevel oplossing die energie oplevert.


Zonnepanelen gevel

Is uw dak niet geschikt voor zonnepanelen, haalt u de prestatienorm niet met uw huidige duurzame toepassingen of bent u van plan uw gevel te isoleren en/of renoveren? De toepassing van duurzame energieopwekking in gevels kan dan mogelijk uitkomst bieden naar uw energie neutrale gebouw.


Wat zijn de voordelen?
- Het zichtbaar toepassen van zonnepanelen draagt bij aan een duurzaam imago.
- Architectonische uitstraling
- CO2 footprint als investering is een meerprijs die zich snel terugverdient.
- Gemiddelde terugverdientijd is 10 jaar.


Proefopstelling

De gevel, met geïntegreerd zonnepaneel, staat momenteel als proefopstelling bij Hoppenbrouwers. Deze kunt u bekijken tijdens de ontbijtsessie op over zonnepanelen voor zakelijk gebruik op 11 mei a.s. Daarna kunt u op afspraak de proefopstelling bij VPT Versteeg bekijken, te bereiken via telefoonnummer 0416-662507.


Door het samenvoegen van onze kennis met die van VPT ontzorgen wij u totaal op het gebied van elektra en gevel.

 

zonnepanelen gevel


Bent u als architect of projectontwikkelaar op zoek naar een partner die gevels met zonnepanelen in huizen, kantoren, geluidschermen en overige gebouwen kan verwerken? Meldt u dan bij ons, wij zijn op zoek naar een pilotproject.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail