Stappenplan domotica

Stappenplan domotica

Het begint met de juiste aanpak.

Uit ervaring weten we dat het tijd nodig heeft om het plan compleet te krijgen. Daarom is het van belang om vroeg in het bouwproces al te starten met uw wensen in kaart brengen. We hebben het proces verdeeld in vier stappen die hieronder per stap verder staan uitgewerkt. Dit is volgens ons de enige manier om voor u tot het juiste eindresultaat te komen.

In 4 stappen naar uw ideale woonomgeving:

 

1.      De oriëntatiefase start in het inspiratiecentrum

De fase begint wanneer de tekeningen van uw woning bekend zijn. In een eerste vrijblijvend gesprek maakt u kennis met ons bedrijf en de mogelijkheden op het gebied van domotica. We hebben een inspiratiecentrum in Dongen waar u domotica kunt zien en ervaren. Om u alle aandacht en informatie te kunnen geven, is een gesprek altijd op afspraak. Tijdens deze afspraak brengen we uw wensen in kaart en kunnen we u een kostenindicatie geven. De kostenindicatie is slechts een richting en altijd aan te passen aan uw budget.

 

2.      De planfase

Na de oriëntatiefase start de planfase. De tijd die nodig is om te komen tot het gewenste plan wordt vaak onderschat. Uit onze ervaring weten we dat er ongeveer 3 a 4 afspraken nodig zijn waarin we echt aan de slag gaan. Een eerste ontwerp wordt gemaakt aan de hand van uw wensen en budget. Dit is een praatplaatje voor de daarop volgende afspraken, totdat er een definitief ontwerp staat.

De focus ligt op de juiste infrastructuur van de woning. Als de voorbereidingen goed zijn, dan kunnen de extra opties altijd later nog. Zo zorgen we ervoor dat het binnen uw budget past, zonder concessies te doen.

 

3.      De bouwfase

In de bouwfase wordt de planfase uitgevoerd. De belangrijke beslissingen zijn al gemaakt en dat zorgt voor rust tijdens het bouwproces. Tijdens de bouw worden uitsluitend de functies toegevoegd die bij oplevering van uw woning aanwezig moeten zijn.

 

4.      De woonfase

Wanneer de bouw is afgerond en u uw nieuwe huis gaat bewonen, ervaart u pas echt hoe er geleefd wordt. Het is dan ook een illusie om te denken dat de installatie meteen naar wens werkt. In deze fase worden de functionaliteiten verfijnd tot het helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Dit is ook de fase waarin u tot in lengte van dagen opties en functionaliteiten toe kunt voegen waar in de voorbereiding al rekening mee is gehouden.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail