Domotica

Domotica

Benieuwd naar wat domotica voor u kan betekenen? Met ruim 20 jaar ervaring in domotica-projecten denken wij graag met u mee over uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 

Er zijn verschillende redenen om domotica in overweging te nemen. En het hoeft niet duur en high-tech te zijn, al kan dat natuurlijk wel. Het kan ervoor zorgen dat u lekker lang thuis kunt blijven wonen. Of omdat u het belangrijk vindt om een huis van deze tijd te bouwen. Met domotica kunt u het helemaal naar wens inrichten. Het is aan te raden om op tijd te gaan oriënteren naar de mogelijkheden.

 

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum naar 0162-320736.

 

Wat is domotica?

Domotica is hetzelfde als woningautomatisering. Het slim koppelen van systemen die al in ieder huis aanwezig zijn. Zoals de verlichting, verwarming, beveiliging, zonwering, enzovoorts. Het verschil is dat de installatie op een andere manier aangelegd wordt om de verschillende systemen goed op elkaar aan te laten sluiten.

 

Het inspiratiecentrum

Om een goede indruk te krijgen van de diversiteit aan mogelijkheden is het fijn om eerst te zien wat er mogelijk is voordat u keuzes gaat maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan ons inspiratiecentrum in Dongen. Hier worden verschillende thema’s behandeld aan de hand van voorbeeldsituaties, zodat u de juiste beslissingen kunt maken. Wij inspireren u graag.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail