fbpx

Dakbedekkingen

Dakbedekkingen

Felle zon, zware regen of zelfs sneeuw: een goed dak beschermt tegen elke weersomstandigheid. Maar ook duurzaamheid en esthetiek spelen steeds vaker een belangrijke rol. Hoppenbrouwers Techniek helpt u bij alle vragen omtrent het plaatsen, vernieuwen of onderhouden van uw dak, de dakgoten en afwatering.

Altijd een dakbedekking die bij u past

Zink, PVC, EPDM, ECB, POCB, Bitumen of wellicht een groen dak? De mogelijkheden op het gebied van dakbedekkingen zijn groot, maar niet ieder type dakbedekking is geschikt in iedere situatie. Wij geven u graag advies. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring en combineren uw wensen en eisen met de mogelijkheden die er in uw geval zijn. Bovendien denken ze met u mee op het gebied van onderhoud, levensduur en duurzaamheid. Groot, klein, eenvoudig of complex: wij bieden altijd de dakbedekking die bij u past.

Duurzame daken

Ook bij keuze voor duurzame dakbedekking helpen wij u graag. Wij kunnen een energiebesparend groen dak aanleggen. Dit vegetatiedak bestaat uit plant- en mossoorten en leggen we eventueel in samenwerking met een hovenier. Een andere duurzame oplossing is het monteren van zonnepanelen in of op uw dak.

Dakbedekking waar u op kunt rekenen

Op alle soorten dakbedekking krijgt u 10 jaar garantie. Het is bovendien mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Toch onverhoopt een probleem met uw dak? Met onze 24-uurs servicedienst is het zo weer opgelost.

U kunt altijd contact met ons opnemen.