Onderhoud Dak

Onderhoud Dak

Voorkom lekkages aan uw dak

Periodiek onderhoud aan uw dak is erg belangrijk. U voorkomt hiermee lekkages en andere schade aan uw dak. Niet alle lekkages zijn namelijk zichtbaar in huis, doordat eerst de bovenste laag van uw dak nat wordt. Het duurt soms een lange tijd voordat de lekkage doordringt tot de isolatie en zichtbaar wordt in uw woning. Op dat moment staat u voor hoge kosten. Periodieke inspecties en onderhoud verlengen de levensduur van uw dak en kan eventuele problemen vroegtijdig helpen voorkomen.

 

Bij ons kunt u terecht voor de gehele renovatie en het onderhoud van diverse soorten daken. Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van daken kunt u bij ons terecht voor alle soorten dakbedekking.

 

De werkzaamheden van onze inspectie bestaat uit:

  • Het één keer per jaar verwijderen en afvoeren van verontreinigingen, zoals bladeren, dennennaalden en dergelijke.
  • Het beoordelen, inspecteren en repareren van storingen c.q. lekkages in de volgende onderdelen: Dakbedekking - dakrandafwerking - dakuitlopen ten behoeve van het hemelwater - overige dakdoorgangen.
  • Het beoordelen van de aanwezige dakisolatie en eventuele vochtvorming hierin.

 

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw dak door middel van een onderhoudscontract.

 

Offerte aanvraag onderhoud dak

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail