Offerte aanvragen alarmsysteem

Offerte aanvragen alarmsysteem

Bent u geïnteresseerd in een (draadloos) alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand? Weet u precies wat u wilt of heeft u nog geen idee? Onze online offerte aanvraag helpt u om een beveiligingssysteem samen te stellen. U ontvangt meteen een prijsindicatie in uw mailbox.

 

Met de aanschaf van een alarmsysteem schrikt u inbrekers af, beschermt u uw bezittingen en voelt u zich veiliger. Afhankelijk van uw wensen en eventuele eisen van de verzekering kunt u zelf in de scan de benodigde componenten invullen en uw keuzes aangeven. Voor hulp bij het invullen van het formulier kunt u op het betreffende informatie icoon klikken. Onze adviseurs kunnen u uiteraard ook adviseren bij het maken van de juiste keuze.

 

Wat gebeurt er na de offerte aanvraag?

1. Is uw interesse voor een (draadloos) alarmsysteem gewekt na het ontvangen van de prijsindicatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een persoonlijke afspraak.
2. Nadat één van onze medewerkers bij u op locatie is geweest ontvangt u een offerte op maat met materiaalspecificaties en prijs van de alarminstallatie.

 

De centrale (CCS) is het hart van het beveiligingssysteem, deze moet in beveiligd gebied geplaatst worden, bij voorkeur in de meterkast. Deze ruimte dient voorzien te zijn van een magneetcontact. Wij adviseren u om alle componenten die in de buurt van de meterkast gemonteerd kunnen worden, bedraad te laten installeren. Vaak betreft dit 1 magneetcontact op de meterkastdeur, 1 sirene boven de meterkastdeur, het bediendeel en 1 of 2 bewegingsmelder(s) voor de entreehal en de aansluitende ruimte, bijvoorbeeld de woonkamer. Wilt u op andere plaatsen in het huis of het bedrijf bewegingsmelders of raam/deurcontacten, dan kunt u voor bedrade of draadloze bewegingsmelders of deurcontacten kiezen. Wilt u op meerdere plekken uw woning of bedrijfspand betreden en/of het alarm in- of uit kunnen schakelen, bijvoorbeeld vanuit de slaapkamer of op de overloop, dan kunt u meerdere bediendelen toevoegen. U moet er rekening mee houden dat bediendelen voor een goede werking van het systeem niet draadloos worden aangesloten en daarvoor bekabeling van de centrale naar het bediendeel aangelegd dient te worden.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail