Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: Preventief & Detecterend

Goede beveiliging zorgt voor een verminderd risico op inbraak of vernieling. Hoppenbrouwers adviseert en installeert een passend inbraakbeveiligingssysteem dat voldoet aan van uw wensen en de eisen van uw verzekering

Beveiligingsinstallaties en inbraakpreventie

Om uw terrein en pand(en) te beveiligen kunt u allerlei inbraakbeveiligingsmaatregelen nemen. Van hek-, radar-, grond- of infrarooddetectie tot camerabeveiligingssystemen. Aan Hoppenbrouwers de taak om u te adviseren wat het meest aansluit bij uw wensen en gewoonten. Wij inventariseren de behoeften, bepalen de risicopunten, mogelijke looproutes en schuilplaats. Op basis daarvan zorgen we voor een beveiliging waarbij optimale veiligheid en overzichtelijkheid prioriteit heeft.

Onderhoud van uw beveiliging

Om er zeker van te zijn dat uw beveiliging goed blijft werken, bieden wij onderhoudsovereenkomsten aan voor uw inbraaksysteem. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Ook bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Erkend Beveiligingsbedrijf

Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf. Onze experts denken graag met u mee, geven u advies op maat en nemen de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand uit handen: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Na installatie van een beveiligingssysteem ontvangt u een BORG opleveringsbewijs met een geldigheidsduur van 5 jaar. Zo weet u zeker dat er aan de eisen van de overheid en verzekeraars is voldaan.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.