Inbraakbeveiliging Inbraakbeveiliging

Verminder het risico op inbraak met inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging draait om preventie. Veel bedrijven en particulieren met een waardevolle inboedel zoeken een oplossing om hun spullen op de juiste manier te beschermen tegen inbraak. Door jouw pand en terrein goed uit te rusten met kwaliteitssystemen, schrik je ongewenste bezoekers al snel af. Wil er toch iemand binnendringen? Dan komen ze geen stap verder door onze detecterende installaties. Verminder het risico op inbraak en vernieling met Hoppenbrouwers Techniek.

Inbraakbeveiliging van hoog niveau

Als je een inbreker zou zijn, hoe kom je dan jouw pand binnen? Met die vraag beginnen we de zoektocht naar jouw beste veiligheidsoplossing op maat. Tijdens een bezoek achterhalen onze beveiligingsexperts de risicopunten, mogelijke looproutes en schuilplaatsen. Met die kennis en onze expertise stellen wij een hoogwaardig en maatwerk beveiligingsplan op. Zo zorgen wij voor de beste inbraakbeveiliging voor jouw pand zodat deze goed beveiligd is tegen inbraak.

Verschillende soorten inbraakbeveiliging

De meest gekozen inbraakbeveiliging is een alarminstallatie. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen: denk hierbij aan een systeem met akoestische of optische signalering of aan camerabewaking. Iedere gecertificeerde alarminstallatie is aangesloten op de meldkamer. Ongewenste bezoekers worden door de sensoren van het alarmsysteem gedetecteerd bij binnenkomst, waarna er direct een melding wordt gemaakt bij de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24/7 bemand en komt direct in actie na een inbraakmelding en belt de door jou opgegeven contactpersoon.  Wanneer het duidelijk is dat het daadwerkelijk gaat om een inbraak wordt de politie ingeschakeld. Zo wordt de pakkans van de binnendringers vergroot en ben jij verzekerd van een goed beveiligd pand.

Specialist beveiliging Koen van den Hurk

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging

Erkend beveiligingsbedrijf

Niet alleen jij vindt het belangrijk dat Hoppenbrouwers Techniek je helpt aan hoge kwaliteit installaties voor inbraakbeveiliging. Ook de overheid, klanten en verzekeraars vragen hier specifiek om. Als erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf, leveren wij systemen met een BORG opleveringsbewijs. Zo laat je iedereen zien dat jouw pand op en top beveiligd is.

Altijd veilig, altijd bereikbaar

Hoge kwaliteit inbraaksystemen behouden hun klasse met ons onderhoudscontract. Periodiek komen wij langs om te blijven garanderen dat jouw pand uitstekend beveiligd is. We inspecteren inbraakbeveiliging dat aanwezig is in het pand en onderhouden inbraaksystemen wanneer dit nodig is. Komen er onverhoopt storingen voor? Dan staan wij 24 uur per dag klaar met onze 24-uurs servicedienst. Zo hoef jij nooit meer naar je inbraakbeveiliging om te kijken. Wel zo prettig.

Ontdek onze preventieve en detecterende inbraakbeveiliging.

Een greep uit onze beveiligingsoplossingen