NULL

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Is uw woning of bedrijfspand goed beveiligd?

U wilt zich veilig voelen in uw woning en de goederen in uw bedrijfspand bewaken. Goede inbraakbeveiliging speelt hierbij een belangrijke rol. Inbraakbeveiliging begint met de vraag: waar zou een inbreker voor komen? Het antwoord op deze vraag is de sleutel tot uw beveiligingsoplossing.

Van bouwkundige aanpassing tot inbraakbeveiligingsinstallatie

Een veilige woning of  bedrijfspand begint met bouwkundige aanpassingen, zoals goedgekeurd hang- en sluitwerk voor uw raam- en deurkozijnen. Een inbraakbeveiligingsinstallatie vormt een vaak noodzakelijke aanvulling hierop.

Een inbraakbeveiligingsinstallatie werkt met detectoren, die een alarmsignaal versturen wanneer ze een (poging tot) inbraak signaleren. U kunt dit alarmsignaal laten doorseinen naar uw telefoon of naar de alarmcentrale.

Erkend Beveiligingsbedrijf

Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf. Onze experts denken graag met u mee, geven u advies op maat en nemen de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand uit handen, van ontwerp tot installatie en onderhoud. Na installatie van een beveiligingssysteem ontvangt u een BORG Certificaat of Borg Opleveringsbewijs. Zo weet u zeker dat er aan de eisen van de overheid en verzekeraars is voldaan.

Onderhoud van uw beveiliging

Om er zeker van te zijn dat uw beveiliging goed blijft werken, bieden wij onderhoudsovereenkomsten aan voor uw inbraaksysteem. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Ook bij storingen staan wij 24/7 voor u klaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.