Camera- en buitenbeveiliging

Camera- en buitenbeveiliging

Camerabeveiliging geeft u de extra ogen

Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende functie, maar ook een preventieve: wie beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camera's bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en terreinbewaking. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunnen wij een compleet beveiligingsconcept voor u ontwerpen, installeren en vervolgens onderhouden.

 

Praktijkvoorbeeld camerabeveiliging

Om u een idee te geven van de mogelijkheden beschrijven we het camerasysteem in en buiten ons eigen pand. Deze camera's worden aangestuurd door verschillende sensoren waarmee wij ook onze schrikverlichting aansturen. De camera's reageren op beweging: als er beweging is buiten het beeld dat op dat moment actief is, draait de camera. Alle camerabeelden worden tegelijkertijd opgenomen. Om beelden van goede kwaliteit te krijgen hebben we onze camerabeveiliging gekoppeld aan het inbraaksignaleringssysteem en de verlichting. Zodra er onraad is, gaat er extra verlichting aan.


Het ontwerpen van een goede camerabeveiliging is specialistenwerk. U wilt de juiste beelden opnemen, u wilt gemakkelijk beelden terug kunnen vinden. Wij hebben veel ervaring met complexe systemen, vraagt u ons eens om advies.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail