Brandbeveiliging Brandbeveiliging

Brandbeveiliging : voorkom en beperk

Brand in jouw pand hoeft geen dramatische gevolgen te hebben. Beperk beginnende haardvuren met de brandbeveiliging van Hoppenbrouwers Techniek. Wij houden jouw medewerkers, pand en materiaal veilig. Dit doen wij preventief, detectief en actief. Zo verklein je de kans op brand.

Erkend branddetectiebedrijf

Hoppenbrouwers is erkend branddetectiebedrijf. Dat is waardevol voor jou. Het betekent namelijk dat wij jou het beste advies geven. Dat wij kennis hebben van de wet- en regelgeving. En dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Zo verzekeren wij jou ervan dat je met een betrouwbare partner in zee gaat. Een compagnon die jouw veiligheid voorop stelt. Altijd.

Als het gaat om de veiligheid van een bedrijf, is brandbeveiliging van essentieel belang. Brandbeveiliging bedrijven spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers, eigendommen en bedrijfscontinuïteit.

Brandbeveiliging van A tot Z

Sla je brandbare middelen in een loods op, dan zijn er heel wat andere maatregelen nodig dan wanneer je een kantoor wilt beveiligen. Een ontwerp creëren wij dan ook op basis van jouw wensen, pand en gewoonten. Wat op papier staat, realiseren we vervolgens tot in perfectie. Van de installatie van brandmelders, noodverlichting en brandblussers tot het ophangen van het vluchtplan.

Wet- en regelgeving

De regels en richtlijnen omtrent brandbeveiliging zijn niet op een hand te tellen. Dat is maar goed ook, want die maken het verschil tussen lichte schade en ingrijpende gevolgen. Hoppenbrouwers kent de wet als geen ander. En belangrijker nog: houdt zich daaraan. Met onze brandbeveiligingssystemen ga je voor veiligheid.

Voorkom en houd schade beperkt met brandbeveiliging van Hoppenbrouwers. Laat je adviseren.

Specialist beveiliging Koen van den Hurk

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging

Let op!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om rookmelders in je pand te hebben! Benieuwd hoe dit zit?

Cursus Beheerder Brandmeldinstallaties

Het is een vereiste om de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Hoppenbrouwers geeft deze cursus samen met Calm Veiligheidsadviesbureau, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfshulpverlening. Wij kunnen hierin een passende invulling verzorgen.

Ben je geïnteresseerd in de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties of wil je meer informatie? Lees dan verder!

Brandbeveiligingscursus ban Hoppenbrouwers Techniek