Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Betrouwbaar in brandveiligheid

Brandveiligheid wordt ervaren als een wettelijke verplichting en een kostenpost, maar verdient serieuze aandacht én bovenal een specialistische partner. Hoppenbrouwers is een erkend branddetectiebedrijf wat betekent dat wij niet alleen op de hoogte zijn van de laatste mogelijkheden en technieken in de branche, maar u ook kunnen voorzien van het juiste advies omtrent richtlijnen, wet- en regelgeving op het gebied van brandmelding en ontruimingsinstallaties.

Erkend branddetectiebedrijf

Of het gaat om een brandmeldsysteem, noodverlichting, vluchtwegbewijzering of een brandblusinstallatie: op het gebied van brandveiligheid is een ‘prima’ oplossing niet goed genoeg. Zowel verzekeraars als gemeentes stellen hoge eisen op het gebied van brandveiligheid. De wet- en regelgeving omtrent brandbeveiliging is complex en zeker niet altijd makkelijk te interpreteren. Daarnaast zijn er nog de vele richtlijnen waar je je aan dient te houden voor de installatie en onderhoud. Als erkend branddetectiebedrijf installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers uw systemen en weet u zeker dat de installatie aan alle voorschriften voldoet.

Brandveiligheid op maat

Onze specialisten zijn in staat om de brandveiligheid van ontwerp tot installatie te realiseren. Welke brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie bij u past, is afhankelijk van de kenmerken van uw pand en het gebruik hiervan. Wanneer u brandbare middelen opslaat, zijn er bijvoorbeeld extra brandbeveiligingsmaatregelen nodig. Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een totaal brandveiligheidsconcept met onder andere een vluchtplan en beveiligingsplattegrond.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallaties

Het is een vereiste om de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Hoppenbrouwers geeft deze cursus samen met Calm Veiligheidsadviesbureau, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfshulpverlening. Wij kunnen hierin een passende invulling verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties? Schrijf u hier in of neem contact op met Marina de Jong: 013-5117213.