NULL

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties voor uw pand

Vanzelfsprekend hecht u veel waarde aan de veiligheid van uw medewerkers, bewoners en bezoekers. Goede brandbeveiliging is dan een absolute vereiste. Naast het feit dat een brandmeld- en ontruimingsinstallatie de veiligheid vergroot, zijn de installaties vaak een voorwaarde voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning.

Erkend Brandbeveiligingsbedrijf

Zowel verzekeraars als gemeentes stellen hoge eisen op het gebied van brandveiligheid. Niet alleen moeten gebouwen over een brandmeld- en ontruimingsinstallatie beschikken. Deze moet daarnaast geïnstalleerd en onderhouden worden door een erkend brandbeveiligingsbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet én dat deze vakkundig wordt onderhouden. Hoppenbrouwers is een erkend brandbeveiligingsbedrijf.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties op maat

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn er in veel soorten en maten. Welke installatie bij u past, is afhankelijk van de kenmerken van uw pand en het gebruik hiervan. Wanneer u brandbare middelen opslaat, zijn er bijvoorbeeld extra brandbeveiligingsmaatregelen nodig. Indien gewenst bieden we u een totaal brandveiligheidsconcept, met onder meer een vluchtplan en beveiligingsplattegrond. Hiermee ontzorgen wij u volledig bij uw veiligheidsvraagstuk.

Onze specialisten zijn in staat om de installatie van uw brandmeld- en ontruimingssysteem van begin tot eind te realiseren: van ontwerp tot installatie en onderhoud. We zorgen dat de dagelijkse gang van zaken door kan gaan en dat werknemers en gasten zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens de werkzaamheden.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallaties

Wanneer uw bedrijf beschikt over een gecertificeerde brandmeldinstallatie, bent u verplicht een cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Hoppenbrouwers geeft deze cursus samen met Calm Veiligheidsadviesbureau, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfshulpverlening.

Bent u geïnteresseerd in de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties? Schrijf u hier in of neem contact op met Marina de Jong: 013-5117213.