Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging voor uw pand

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn niet alleen noodzakelijk voor de veiligheid van u zelf, uw collega's of derden die zich in uw pand bevinden, maar zijn vaak een voorwaarde voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning.

 

Erkend Brandbeveiligingsbedrijf

Als gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf zijn wij in staat om de installatie van uw brandmeld- en ontruimingssysteem van begin tot eind te realiseren: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Installatie door een erkend Brandbeveiligingsbedrijf is vaak een eis van verzekering of gemeente. U weet dan zeker dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet en vakkundig wordt onderhouden. U kunt bij ons ook een cursus tot beheerder volgen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u contact met ons opnemen.

 

Cursus beheerder brandmeldinstallaties

Bedrijven die een gecertificeerde brandmeldinstallatie hebben, zijn verplicht een cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Hoppenbrouwers is gecertificeerd installateur en heeft dus veel ervaring met deze installaties. Wij geven de cursus in samenwerking met Calm Veiligheidsadviesbureau, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfshulpverlening.

 

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Schrijf u hier in of neem contact op met Marina de Jong: 013-5117227.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail