Beveiliging Logistiek

Beveiliging Logistiek

Beveiliging in de logistiek

De behoefte aan beveiliging in de logistiek neemt toe. Klanten die gebruik maken van distributiecentra stellen steeds meer eisen en vragen om specifieke beveiligingstoepassingen om de goederen zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast worden door de verzekeraar of de overheid ook eisen gesteld. De attractiviteit van de goederen is leidend voor de mate van beveiliging.

 

Pro-actief advies

Ieder logistiek centrum vraagt om een plan op maat. Door onze brede ervaring in logistieke projecten zijn wij op de hoogte van uw vraagstukken en bieden wij oplossingen die aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Het liefst gaan wij nog een stapje verder, zodat het distributiecentrum niet alleen is ingericht op de klant van vandaag, maar ook op die van morgen. Onze missie is om het beveiligingsniveau zo optimaal mogelijk te houden, passend bij de behoefte klant. Dat doen we door u te blijven informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

 

Installatie eisen & Certificeringen

Om te bewijzen dat aan alle eisen wordt voldaan en om de risico's op diefstal of verlies te minimaliseren, wordt van de verschillende schakels in de keten steeds vaker geëist dat de beveiliging en borging van de goederen gegarandeerd wordt.

U kunt gebruik maken van onze ervaring  met TAPA, een specifieke beveiligingscertificering in de logistieke sector.

Ook als bedrijf hebben wij de nodige certificeringen om u te verzekeren van de juiste kwaliteit. Klik hier voor al onze certificeringen.

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail