fbpx

24-uurs servicedienst

24-uurs servicedienst

Een storing aan uw installatie kan grote gevolgen hebben. Uw computer, vloerverwarming of klimaatinstallatie werkt niet meer of uw productielijn staat stil. In dit soort gevallen kunt u altijd onze servicedienst bellen, ook als u buiten kantoortijden hulp nodig heeft.

Bel bij storingen de vestiging waarmee u contact heeft. Buiten kantoortijden kunt u bellen of gebruik maken van ons storingsformulier.

Wanneer het u uitkomt

Soms is het onhandig als onze monteurs tijdens kantoortijden langskomen. Omdat u dan de productie stil moet leggen bijvoorbeeld of omdat het werk te veel overlast geeft. In dat geval passen we ons aan en komen we op een moment dat het wél uitkomt. En is de klus aan het eind van de werkdag nog niet geklaard? Dan werken we gewoon nog even door.

Altijd op de hoogte

Onze monteurs hebben veel ervaring en een brede technische kennis. Heeft u Hoppenbrouwers al eens ingeschakeld voor een project? Dan profiteert u van een extra voordeel. Omdat we projecten na oplevering overdragen aan onze servicedienst, zijn onze monteurs namelijk volledig op de hoogte van uw situatie. Zo kunnen ze u nóg sneller helpen.