Beheer, Onderhoud & Service

Beheer, Onderhoud & Service

Beheer en onderhoud van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties is van groot belang voor een goede werking en een optimale levensduur. Daarnaast wilt u gebruik kunnen maken van een goede service wanneer er toch een probleem is. Hoppenbrouwers Techniek is u graag van dienst.

Beheer

Hoppenbrouwers biedt beheersystemen om het werk- of wooncomfort te verhogen.

Onderhoudsovereenkomsten

Goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw installaties en machines voorkomt schade door het onverwachts uitvallen van uw productieproces. Ook creëert u hiermee een veilige leef- en werkomgeving. Vaak zijn onderhoud en inspecties bovendien verplicht. Zowel de Arbowet, gemeente als verzekering stellen eisen aan uw installaties, machines en middelen. Hoppenbrouwers neemt de zorg voor onderhoud uit handen met onderhoudsovereenkomsten. We voeren gecertificeerde inspecties uit volgens de NEN3140 en zijn gespecialiseerd op het gebied van machineveiligheid en NEN 60204-1.

Service

Bij een probleem met uw installatie of een lekkage van uw dak wilt u niet lang wachten op een oplossing. Met onze 24-uursservice kunt u altijd bij ons terecht, waarna we uw storing snel verhelpen.