De open dag in Udenhout De open dag in Udenhout

Waar Techniek Leeft in Udenhout

8 maart is onze jaarlijkse Open Dag, voor iedereen die interesse heeft in onze organisatie. Familie en vrienden van onze medewerkers, potentiële collega’s, buren, relaties en ga zo maar door. Het thema is ‘Waar techniek leeft’. Vanuit dit idee willen we in Udenhout techniek tot leven brengen voor de bezoeker. Iedereen doorloopt als het ware de klantreis door Hoppenbrouwers. Van het verhaal van Hoppenbrouwers, wat we doen en voor wie, tot uitvoering en onze nazorg. Uiteraard met onderweg veel demo’s en activiteiten die door onze medewerkers geregeld zijn.

Het startpunt

Het startpunt van de klantreis is het verhaal van Hoppenbrouwers; wat maakt ons Hoppenbrouwers? Hier ontdek je alles over ons familiebedrijf, onze mensen, onze normen & waarden en onze ambities. Je kunt zelfs plaatsnemen in de Hoppenbrouwers bioscoop met korte films over de organisatie en het merk Hoppenbouwers Techniek.

Wat gebeurt er in elke fase?

Vervolgens laten we onze disciplines naar voren komen, met de markten waarin we werken. Wat doen we, en voor wie? Maar ook: wat gebeurt er in de eerste fase van een project? Duik in calculatie & offerte en leer over engineering & werkvoorbereiding. Na de eerste fase komt de uitvoering aan bod, want dat is wat we hier doen: klanten blij maken met techniek. En dat laten we je graag zelf beleven! Allerlei activiteiten rondom bijvoorbeeld Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiliging en Sprinkler. Maar ook: zo plannen wij! De laatste fase van onze klantreis is Onderhoud & Service. Want met onze zorg en aandacht houden we onze klanten graag blij!

Wat is er nog meer te ontdekken?

Verder ontdek je in Udenhout alles over: Duurzame Energie, Industriële Automatisering, Panelenbouw,  de Praktijkschool en Verbeteren & Vernieuwen. Verdiep je ook in: Werken bij Hoppenbrouwers, onze opleidingsmogelijkheden (speciale Kennissessies!) en samenwerkingen met scholen. Uiteraard is er ook weer een uitgebreide Kinderhoek. Echt voor ieder wat wils dus!