HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK Sittard

Jouw lokale installatiebedrijf

http://Hoppenbrouwers%20Techniek%20Sittard

Over ons

Hoppenbrouwers Techniek Sittard is net zo nieuw als dat het ervaren is. De roots van vestiging Sittard liggen bij het bedrijf Hatulek; een speler met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties in projecten, onderhoud & technisch beheer en panelenbouw. In 2020 sloot Hatulek zich aan bij de Hoppenbrouwers familie. Door de jarenlange ervaring in de omgeving, zijn we diepgeworteld in Limburg. Maar dankzij de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek, beschikken we nu over het voordeel dat we ook werktuigbouwkundige installaties aanbieden én ervaring hebben in verschillende marktsegmenten. Als vestiging excelleren we in panelenbouw, elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties en Industriële Automatisering. Voor andere installaties zoeken we de samenwerking op met collega-vestigingen. Daardoor profiteert de klant van alle kennis en kunde waar een totaalinstallateur over beschikt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met vestigingsleider Roy Rijks.

Jouw thuisinstallateur

Hoppenbrouwers Techniek in Sittard is ook jouw thuisinstallateur. Wil jij je woning duurzaam verwarmen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of airco? Of is je cv-ketel aan vervanging toe? Bij ons vind je alle oplossingen voor thuis: van zonnepanelen en laadpalen tot het compleet verduurzamen van je woning. Wij zorgen ervoor dat alle technische installaties in orde zijn.

Hoppenbrouwers is dé thuisinstallateur voor particulieren

De projecten van Sittard en nieuws uit Sittard

Hoppenbrouwers Sittard wint regio-award ‘aantrekkelijkste werkgever van Limburg’

Onze vestiging in Sittard mag zich met trots ‘aantrekkelijkste werkgever van Limburg’ noemen in de categorie MKB Regio Zuid.

Bekijk het nieuwsartikel

Efficiencyslag voor Amerikaanse chocoladefabrikant

  • Kwaliteit behouden met nieuwe technieken
  • Vooraf testen met skids
  • Investeren in nieuwe samenwerking
Bekijk het project

Elektrotechnische oplossingen voor Thissen & Stecher

  • Nauwe samenwerking
  • Meedenken aan de producten
  • Baat bij landelijke dekking
Bekijk het project

Meedenken met ZOwonen over procesverbeteringen

  • Leren van elkaars kunnen
  • koppeling via een KOVRA-koppeling
  • Servicewerkzaamheden aan alle eigen wooncomplexen en aan het kantoorgebouw
Bekijk het project

Hoppenbrouwers Sittard opent elfde Praktijkschool

Bij de start van schooljaar 2021-2022 zal Hoppenbrouwers Techniek Sittard de elfde praktijkschool openen. Tijdens dit schooljaar is er plek voor vijf nieuwe bbl-leerlingen Elektrotechniek.

Bekijk het nieuwsartikel

Hatulek wordt Hoppenbrouwers Sittard

Sinds 7 september 2020 gaat Hatulek Group, bestaande uit Hatulek BV en Hatulek EMUS BV, verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Sittard.

Bekijk het nieuwsartikel

Vestigingsleider aan het woord over Hoppenbrouwers Techniek Sittard

“De techniek spreekt voor zich, maar het zijn de mensen die het bedenken. De collega’s van vestiging Sittard werken al jaren samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door de aanhoudende instroom van jonge collega’s zorgen we voor een goede balans tussen vak volwassenen en ‘nieuwe aanwas’. Investeren in jong talent is belangrijk, zodat we nu én in de toekomst onze klanten de beste service kunnen bieden. Hoe we dat doen? In onze praktijkschool leiden onze ervaren technici nieuwe collega’s op en delen zij kennis en ervaring. Zo zorgen we voor een gezonde doorstroom en optimale teaminzet.”

 

Roy Rijks - Vestigingsleider

Hoppenbrouwers Techniek Sittard en ZOwonen zetten samenwerking voort

Vanuit onze ambitie om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen hebben wij met Hoppenbrouwers Techniek onze mooie samenwerking met ZOwonen weer met drie jaar mogen verlengen. En daar zijn we trots op! Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan zowel ZOwonen als hun bewoners, ondersteunen wij ook van harte de missie van ZOwonen. Het is voor hen belangrijk om kansen te creëren voor hun bewoners om zich te kunnen ontwikkelen. Arbeidsparticipatie is daar bijvoorbeeld een onderdeel van. Vanuit Hoppenbrouwers proberen we op dat vlak ons steentje bij te dragen door te kijken naar de mogelijkheden van mensen en ze te informeren over werken in de techniek.