Hoppenbrouwers Techniek Sittard Sittard
Contactgegevens
  • Doctor Nolenslaan 136
  • 6136 GV Sittard
  • Administratieve gegevens
    KVK nummer:
    14042160
    IBAN nummer:
    NL49 RABO 0137 9030 06
    BTW nummer:
    NL 00 97 01 461 B01
    G-rekening:
    NL95 RABO 0991 0458 90
  • Openingstijden
    Maandag:
    08:00 - 16:30 uur
    Dinsdag:
    08:00 - 16:30 uur
    Woensdag:
    08:00 - 16:30 uur
    Donderdag:
    08:00 - 16:30 uur
    Vrijdag:
    08:00 - 16:30 uur
    Zaterdag:
    Gesloten
    Zondag:
    Gesloten
Sittard

Over ons

De elektrotechnische installateur Hatulek Group uit Sittard gaat per 25 juni 2020 verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Hatulek ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. Wij richten ons dagelijks op ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties en daarnaast op engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers.

Neem contact met ons op.
Roy Rijks - Vestigingsleider
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

De projecten van Sittard

Meedenken met ZOwonen over procesverbeteringen

Naar een koppeling van systemen tussen ZOwonen en Hoppenbrouwers Techniek “Het gaat om meer dan alleen je werk goed doen” ZOwonen, wooncorporatie in Sittard, zet zich ervoor in dat mensen in...

Elektrotechnische oplossingen voor Thissen & Stecher

Een intensieve samenwerking tussen twee familiebedrijven: een geoliede machine Het Limburgse familiebedrijf Thissen & Stecher maakt kwalitatief hoogwaardige kookapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. Meer en minder complexe apparaten, die Hoppenbrouwers...

Efficiencyslag voor Amerikaanse chocoladefabrikant

Efficiencyslag voor Amerikaanse chocoladefabrikant Sobatech is wereldleider op het gebied van continue doseer-, meng- en kneedsystemen en streeft naar het optimaal continueren van het standaardproces; het doseren, mengen en kneden...